"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κομβική για το πολιτικό σκηνικό στη περιοχή μας, είναι η εκλογή του Δημάρχου Τρικάλων στη προεδρία της ΚΕΔΕ, αφού αναδιατάσσει πλήρως τους συσχετισμούς και τις πολιτικές ισορροπίες στη τοπική ΝΔ.

Είναι γεγονός ότι μετά τη 3η Δεκεμβρίου τα δεδομένα στο νομό έχουν αλλάξει άρδην, ενώ ο συνδυασμός της ραγδαίας και πρωτοφανούς φθοράς που υφίσταται η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην εξουσία και την οποία εισπράττουν οι τρεις κοινοβουλευτικοί (ένας υφυπουργός) της συμπολίτευσης, δημιουργεί πρόσθετες συνθήκες ρευστότητας στις πολιτικές δυνάμεις.

Ακόμη και αυτή η επικείμενη ίδρυση κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στα όρια της πόλης, ενέχει απρόβλεπτες επιπτώσεις και συνέπειες για το πολιτικό προσωπικό της κυβερνώσας παράταξης, ανάλογα βέβαια με την επιτυχή η όχι διαχείριση που θα τύχει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο φέρελπις κ. Παπαστεργίου, σύντομα θα κλείσει το κύκλο του στην αυτοδιοίκηση και λογικό είναι να  θελήσει να κεφαλοποιήσει την υπεραξία που έχει αποκτήσει από αυτήν,  μεταπηδώντας στη κεντρική πολιτική σκηνή.

Άλλωστε γνωρίζει ότι με δεδομένη την αναγνωρισιμότητα που διαθέτει στο πανελλήνιο και την αυτοδιοικητική προίκα που κουβαλάει, θα  παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και εκεί.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης