"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Θυμός και οργή στην τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας…

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Να έχουμε το Κέντρο Υγείας ένα λεπτό μακριά και ασθενοφόρο παρκαρισμένο και περιμένουμε να έρθει ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα», αναρωτήθηκαν όσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο του ατυχήματος, όπως φυσικά το ίδιο αναρωτηθήκαμε κι εμείς!

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μια στοιχειώδη οργάνωση, την οποία επιβάλει η λογική; Πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει πλήρωμα ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και μετά το μεσημέρι και φυσικά το βράδυ;

Πληρώνουμε τα «κερατιάτικα» μας ως έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και απαιτούμε να έχουμε τουλάχιστο τη στοιχειώδη επέμβαση και περίθαλψη στην δύσκολη στιγμή! Τα αυτονόητα δηλαδή!

Μισή ώρα ήταν ο άνθρωπος ξαπλωμένος στο δρόμο της Π. Δημητρίου! Όλη η Καλαμπάκα μαζεύτηκε σε πέντε λεπτά και το ασθενοφόρο δεν ήρθε ποτέ, από απόσταση 1  χλμ μόλις από το συμβάν και ήρθε από τα 25 χιλιόμετρα απόσταση για να τον παραλάβει νεκρό και να τον μεταφέρει, που; Στο νεκροτομείο!

Τη μια το χθεσινό, την άλλη με τον αείμνηστο Θύμιο Ζιανό, (έφτασε επίσης ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα περίπου σε 20 λεπτά) την προηγούμενη με το αγροτικό, όπου «φόρτωσαν» άνδρα για να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας και πόσα άλλα που προηγήθηκαν! Άραγε πόσα ακόμη, αν δεν ληφθούν μέτρα και δεν στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με το απαραίτητο προσωπικό;

Στον Δήμο Καλαμπάκας, ζουν 20.000 χιλιάδες και πλέον ψυχές και  την επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες. Δε μπορεί να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν! Άκουσαν στο εξωτερικό το περιστατικό και μας ενημέρωσαν αμέσως ότι δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσα συνέβησαν, και πόσα ακόμη!

Άμεσα, τώρα, χθες, σύσκεψη για το θέμα στον Δήμο (έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο) με την Περιφέρεια και τους Βουλευτές του Νομού και όλους τους εμπλεκόμενους γιατί είναι κρίμα και άδικο να συμβαίνουν τέτοια τραγικά περιστατικά και να μην είναι δυνατή η παροχή βοήθειας μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν θέλουν οι αιρετοί και μη να κοιμούνται με την συνείδησή του ήσυχη, πρέπει να δράσουν άμεσα. Και εμείς ως πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν πιέζοντας τους δυστυχώς όπως προείπα για τα αυτονόητα…

www.meteora24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης