"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ιδού ο εκλεκτός του Χρήστου Λάππα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ώριμος γνωστός και ερωτοχτυπημένος ΠΑΣΟΚος των Τρικάλων, ευρισκόμενος με την νεαρά ερωμένη του στην Αθήνα,είπε να ξεδώσει στην Φαντασία ακούγοντας τον αγαπημένο του τραγουδιστή,Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μπαίνοντας λοιπόν στον ναό της τέχνης,αγκαλιά με το αίσθημα το πρώην στέλεχος του κινήματος,είδε για άλλη μια φορά μπροστά του,τον Famous Τάσο Κατσιάνη,πνιγμένο στις αγκαλιές αιθέριων υπάρξεων,να χορεύει εκστασιασμένος πάνω στο πρώτο τραπέζι.

Ε όχι κι εδώ ο εφιάλτης,αναφώνησε απελπισμένος και εμφανώς ταραγμένος ο επιβήτορας  της μικράς,φεύγοντας από το μαγαζί,με προορισμό τα Βλάχικα ,όπου ήταν αδύνατο να ακολουθήσει ο celebrity και Ευρωπαίος κ.Κατσιάνης.

Είχε προηγηθεί τον προηγούμενο χειμώνα,η απρόσμενη συνάντηση με τον διεθνή πια Ζεν πρεμιέ στο Στρασβούργο και αργότερα στην Αντίπαρο,όπου παραθέριζαν αμφότεροι.

Βέβαια ήταν σίγουρο το ατυχή και δύσμοιρο γερόντιο,ότι ως γνήσιος αριστοκράτης ο Τάσος,διαθέτει εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Από την άλλη ο ιστορικός ντόπιος πολιτικός,με το λίγο μυαλό που του είχε αφήσει η γεροντοκαψούρα,αναρωτήθηκε τρώγοντας τα κοψίδια του στη ταβέρνα της Βάρης,υπό τους ήχους κλαρίνων…

Μήπως τελικά ήταν ο κοσμογυρισμένος και δημοφιλής Τάσος Κατσιάνης,ο εκλεκτός του Χρήστου Λάππα,για υποψήφιος Δήμαρχος που θα κατατροπώσει τον Παπαστεργίου;

Τον βόλευε πολύ η ιδέα αυτή,αφού επιτέλους θα στρώσει κώλο στα Τρίκαλα ο φέρελπις νεαρός και δεν θα τον πετυχαίνει στις παράνομες εξορμήσεις του.

Μαυρογιαλούρος

Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης