"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ικανοποίηση για την εξέλιξη των εργασιών στη γέφυρα Διάβας από τον Γ. Δέδε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Δέδες συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη, Σάκη Παπαδόπουλου, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Καλαλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, αντιδημάρχους και μηχανικούς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, είδε από κοντά και ενημερώθηκε για τα έργα που γίνονται για την αποκατάσταση της γέφυρας.

Ο κ. Δέδες δήλωσε ικανοποιημένος με την πορεία των έργων και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη άμεση, έγκαιρη και αποτελεσματική συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων για την γρήγορη αποκατάσταση της γέφυρας ενός τόσο σημαντικού έργου για την περιοχή.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός από την πλευρά του δήλωσε ότι μετά την ατυχή πτώση της γέφυρας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ρεαλισμό φτάσαμε σήμερα η γέφυρα να κατασκευάζεται σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης αναφέρθηκε στην από την πρώτη στιγμή άψογη συνεργασία του κ. Δέδε με την Περιφέρεια και τον Δήμο για την αποκατάσταση της γέφυρας που είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή που αυτή τη στιγμή είναι κομμένη, όπως είπε, στα δύο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης είπε πως η συνέργεια πολλών ανθρώπων και παραγόντων έφερε σήμερα το αποτέλεσμα η γέφυρα να κατασκευάζεται σε γρήγορο χρονικό διάστημα και το γεγονός αυτό πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Τρικάλων κυρία Παναγιώτα Δριτσέλη είπε πως πρέπει να εξάρουμε την ταχύτητα με την οποία το έργο ολοκληρώνεται, ένα έργο το οποίο είναι σημαντικό για τους κατοίκους της Καλαμπάκας αλλά και όλης της περιοχής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος σημείωσε ότι και σε δύσκολες εποχές για την οικονομία όταν βάζουμε προτεραιότητες τα ζητήματα που αφορούν την ζωή των ανθρώπων μπορούμε να αποδεικνύουμε ότι οι ιεραρχήσεις που κάνουμε πιάνουν τόπο.

H φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα kalabakacity.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης