"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Ιωάννα Καρρά – Μια αληθινή αγωνίστρια και πρωταθλήτρια στον στίβο της ζωής

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Κύριο μέλημα μου είναι η ανάκτηση της ατομικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας των εργαζομένων σε κάθε τομέα και δη στον πρωτογενή τομέα, τον οποίο και εκπροσωπώ”.

Είναι η Ιωάννα Καρρά , η ευχάριστη έκπληξη της προεκλογικής περιόδου και η οποία συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

Η Ιωάννα είναι μία μεγάλη αγωνίστρια της ζωής και το αποτύπωμα της ανεξίτηλο στον κτηνοτροφικό τομέα αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια, παρά μόνο θέληση και δύναμη ψυχής.

 Αστείρευτη η αισιοδοξία της για τα επόμενα βήματα στη ζωή της.

Πέρασα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στο Λιόπρασο Τρικάλων, στο χωριό του μπαμπά μου, όπου ξεκίνησα και το δημοτικό. Στην ηλικία των 10 κατεβήκαμε στα Τρίκαλα με την οικογένειά μου, όπου συνέχισα τις μαθητικές μου υποχρεώσεις στο 10ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο. Παράλληλα, απέκτησα άριστες γνώσεις Αγγλικών, Γερμανικών και Γαλλικών. Το 2008 ξεκίνησα τις φοιτητικές μου σπουδές στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ μετά το πέρας αυτών, παρακολούθησα την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, για να πάρω το πτυχίο μου ως Τεχνολόγος Γάλακτος. Αναλάβαμε την οικογενειακή μας επιχείρηση, την κτηνοτροφικής μας μονάδα στο Ελληνόκαστρο , με τις αδερφές μου και προχωρήσαμε στη μεταποίηση γαλακτοκομικών προϊόντων. Τη διατηρήσαμε για όσο αυτό κατέστη δυνατόν, με όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που συναντήσαμε. Τον περασμένο Αύγουστο, παντρευτήκαμε με το Θάνο,το σύζυγό μου και πλέον διατηρούμε μια πρότυπη μονάδα αιγοπροβάτων στη Ζηλευτή Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης