"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Κάθειρξη δέκα ετών στον 65χρονο για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κάθειρξη δέκα ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου στον 65χρονο Λαρισαίο, που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών τάζοντάς τους διάφορα χρηματικά ποσά και δώρα.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας έναντι αμοιβής σε βάρος δύο ανήλικων που είχαν συμπληρώσει τα δέκα έτη και δεν είχαν συμπληρώσει τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια και απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε δύο ανήλικες, που είχαν συμπληρώσει τα δεκαπέντε έτη κατ’ εξακολούθηση, κατά συρροή και κατά συνήθεια, και για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Για την πρώτη κατηγορία τού επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και για τη δεύτερη τριών ετών για κάθε ένα από τα τέσσερα κορίτσια, που μετατράπηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης δέκα ετών. Το Δικαστήριο αυστηροποίησε την ποινή που πρότεινε ο εισαγγελέας έδρας και αφορούσε σε πέντε έτη φυλάκισης για κάθε μία από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν ο 65χρονος. Η ποινή που επιβλήθηκε ήταν ιδιαίτερα αυστηρή στον 65χρονο, ο οποίος άσκησε διά μέσω του συνηγόρου του έφεση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης