"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Κάλεσμα για δυναμική συμμετοχή την Εργατική Πρωτομαγιά -Τρεις συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

protomagia

Με τρεις συγκεντρώσεις τιμάται και φέτος στα Τρίκαλα η Εργατική Πρωτομαγιά.Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στην οδό Τσιτσάνη μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και μετά θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πορεία και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Εργάτη.

Από την πλευρά του το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση την ίδια ώρα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, σημειώνοντας ότι η 1η Μάη μας καλεί « να οργανώσουμε τη δική μας αντεπίθεση. Να δημιουργήσουμε τους όρους για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης».

Επίσης η Λέσχη Εργασίας , Πολιτισμού και Αλλυλεγγύης καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Η Λέσχη Εργασίας,Αλληλεγγύης και Πολιτισμού καλεί συλλογικότητες,σωματεία και τον τρικαλινό λαό να συνδιοργανώσουν και να συμμετέχουν σε μια συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά που να: τιμήσει τους νεκρούς της εργατικής τάξης και όσους αγωνίστηκαν για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο

1magia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης