"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΑΟΤ στους Τρικαλινούς φιλάθλους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αγαπημένη μας ομάδα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 δίνει στο Στάδιο Τρικάλων έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALLLEAGUE.
Παρά το γεγονός ότι κατά την 1η αγωνιστική, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, η ομάδα μας δεν επέδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο, που όλοι θα περιμέναμε, ενόψει και των αδιαμφισβήτητων αγωνιστικών της δυνατοτήτων, εντούτοις το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν μας πτοεί αλλά αλλά μας δίνει έναν επιπλέον κίνητρο να τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα καλεί όλους τους τρικαλινούς φιλάθλους να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή στο γήπεδο και να ενισχύσουν, μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
Μεγάλη ομάδα ο Άρης αλλά και ο Α.Ο. Τρίκαλα έχει πολύ μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα και θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.
Οι ομάδες είναι ισχυρές όταν έχουν δίπλα τους, και στα εύκολα και στα δύσκολα, «το λαό» τους, και ο φετεινός ΑΟΤ αξίζει την στήριξη όλων μας.
Από την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Τρίκαλα 4 Νοεμβρίου 2017
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης