"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Κάμπινγκ “Βράχος” στη μοναδική περιοχή των Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το 1965 παρέχουμε εναλλακτικό τρόπο διαμονής για τους λάτρες της φύσης

Το κάμπινγκ Βράχος βρίσκεται στο Καστράκι Τρικάλων μόλις 1χλμ από την Καλαμπάκα και τον Σιδηροδρομικό σταθμό.
Οι τεράστιοι πέτρινοι όγκοι των Μετεώρων που δεσπόζουν επιβλητικά ολόγυρα καθώς και τα παγκοσμίως γνωστά μοναστήρια της περιοχής χτισμένα στις κορυφές των βράχων αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα για κάθε επισκέπτη.

Από το 1965 το κάμπινγκ Βράχος προσφέρει ένα εναλλακτικό τρόπο διαμονής στους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου είτε πρόκειται για λάτρες της φύσης και της περιπέτειας ή απλά για την οικογένεια που αναζητά μερικές ημέρες ηρεμίας προτιμώντας τα πλεονεκτήματα ενός ιδανικού κατασκηνωτικού χώρου.

H μοναδική θέση των εγκαταστάσεων μας μπορεί να αποτελέσει βάση για εκδρομές σε κοντινές περιοχές όπως η λίμνη Πλάστηρα, το Μέτσοβο, το σπήλαιο θεό πέτρας καθώς και πολλές άλλες. Για τους επισκέπτες χωρίς μεταφορικό μέσο η στάση Κ.Τ.Ε.Λ. στην είσοδο του κάμπινγκ διευκολύνει την μετακίνηση σας.

Στο κάμπινγκ λειτουργεί εστιατόριο με σπιτική κουζίνα, μίνι-μάρκετ, εστίες μαγειρέματος καθώς επίσης μπάρμπεκιου για δωρεάν χρήση. Η πυκνή σκιά σε όλο τον κατασκηνωτικό χώρο, η μαγευτική θέα από την πισίνα αλλά και οι άριστες συνθήκες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις υγιεινής είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά τα οποία συντελούν σε μια αξέχαστη και ευχάριστη διαμονή

  •  
  • First slide
  • Second slide
  • Third slide

Τρόπος ζωής

Για τους λάτρες της φύσης αλλά και όχι μόνο, η επιλογή διαμονής & αναψυχής στο κάμπινγκ Βράχος είναι η ιδανική λύση για να γνωρίσει κάποιος αυτή τη περιοχή των Τρικάλων.

Εδώ και 50 χρόνια, φιλοξενούμε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο οι οποίοι μας προτιμούν και εμπιστεύονται για τις διακοπές τους.

Τι μπορούμε να σας παρέχουμε και ποιό είναι το κόστος των υπηρεσιών μας

Παροχές

Στο κάμπινγκ λειτουργεί εστιατόριο με σπιτική κουζίνα & μίνι-μάρκετ από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Οι εστίες μαγειρέματος, τα κοινόχρηστα ψυγεία καθώς και το μπάρμπεκιου προσφέρονται για δωρεάν χρήση.

About as img
Διαμονή σε αντίσκοινο

Aπό 8€ ευρώ το άτομο

About as img
Διαμονή σε τροχόσπιτο

Από 10€ ευρώ το άτομο

About as img
Διαμονή με αυτοκινούμενο

Από 18€ ευρώ τα δυο άτομα

Δείτε φωτογραφίες του κάμπινγκ, των εγκαταστάσεων αλλά και της ευρύτερης περιοχής

Επικοινωνήστε μαζί μας,
θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Για κρατήσεις και πληροφορίες σχετικά με εμάς αλλά και για την περιοχή των Μετεώρων ενημερώστε μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Κάμπινγκ Βράχος
Τ.Κ. 422 00 Καστράκι, Καλαμπάκα
Ελλάδα

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Είμαστε ανοιχτά καθημερινά όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Σας περιμένουμε!

Τηλέφωνο: 24320 22293
Fax: 24320 23134
tsourvaka@yahoo.gr
www.campingkastraki.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης