"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Κάτι πάει στραβά ή είναι η ιδέα μου;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη Σερβία την περίοδο της πανδημίας κατασκευάστηκαν εκ θεμελίων τρία σύγχρονα νοσοκομεία και πάνω από 1000 κλίνες για να αποσυμφορηθεί το σύστημα υγείας που δοκιμάζεται, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς.

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν θεώρησε απαραίτητο να χτιστούν νέες μονάδες υγείας γιατί “θα μας μείνουν”… οι κλίνες.

Το ΕΣΥ πιέζεται ασφυκτικά. Έχουμε ξεπεράσει τα 1.900 κρούσματα την ημέρα και θυμίζω πως ο ιός δεν υποχώρησε παρά το αυστηρό lockdown.

«Εμβολιάζετε τους πολίτες με τους πιο αργούς ρυθμούς της Ευρώπης. Όλοι στον κόσμο θα το δουν και θα αναρωτηθούν» επεσήμανε με αφορμή το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου ο δημοσιογράφος του BBC Στίβεν Σακούρ στον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, δίνοντας μαθήματα δημοσιογραφικής αντικειμενικότητας.

Το εμβόλιο είναι η μόνη μας ουσιαστική ελπίδα και άμυνα απέναντι στον ιό σύμφωνα με τα όσα μας γνωστοποιεί η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Ας μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτο αυτό το πολύτιμο εργαλείο.

Ας μην αφήσουμε το φόβο να ορίσει το μέλλον μας.

Κώστας Κωστούλας

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Σκανδιναβικές χώρες που διατηρούν από τα καλύτερα συστήματα Υγείας σταμάτησαν οριστικά τους εμβολιασμούς, ιολογοι με βραβείο Νόμπελ ιατρικής (βλ. Μοντανιε), ο μεγάλος Γερμανός επιστήμονας Σουκαριτ Μπακντί, η Ελληνίδα μοριακή βιολόγος Μαριάννα Ευαγγέλου με πλούσια διεθνή δράση και χιλιάδες άλλοι μεγάλοι επιστήμονες, ιολογοι, πνευμονολογοι και βιολόγοι παγκοσμίως, αντίκεινται και είναι ενεργοί εναντίον του εμβολιου με την mRNA τεχνολογία.
    Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται για σκοπούς γενετικής μηχανικής, μετάλλαξης των κυττάρων και κατ’ επέκταση για ελεγχο των ανθρώπων-σωματων με σκοπούς βιοπολιτικούς σε συνεργασία με τις εταιρείες πληροφορικής, για την δυστοπικη μετα-κορωνοιο, εποχή, την εποχή της ψηφιακής δικτατορίας των κρατών.
    Δεν κάνει εντύπωση το γεγονός της εκβιαστικης, εξαναγκαστικης επιβολής του εμβολιου, με απειλές για απολύσεις ,απαγορεύσεις και κάθε είδους διακρίση σε όποιον δεν “συμμορφωθεί” ?
    Επιπλέον, τα εμβόλια έχουν πάρει έγκριση χρήσης ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ και βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο ως τα τέλη του 2023, όπου θα διεξάγεται η φάση 3 των κλινικών δοκιμών σε παγκόσμιο πληθυσμό !!
    Μακάρι να έχω λάθος και να είμαι εγώ ο ψεκασμενος, αλλά…

  2. H ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας: 1.Δεν σταμάτησαν τους εμβολιασμούς στις Σκανδιναβικές χώρες με mRNA εμβόλια και οι μεμονωμένες γνώμες γραφικών ειδικών, δεν έχουν βαρύτητα αξιοπιστίας συγκριτικά με μελέτες. 2. Η συγκεκριμένη τεχνολογία υπάρχει εδώ και χρόνια και χάρη στους έκτακτους πόρους επιταχύνθηκαν οι εφαρμογές της. 3. Η αδειοδότηση από όρους έχει λογική διότι μετά το 1ο τρίμηνο των μελετών 2-3 ετών , σπάνιες μόνο επιπλοκές εμβολίων εκδηλώνονται, οπότε ο σχετικός κίνδυνος είναι ελάχιστος σε σχέση με τα εκατομμύρια νεκρών που θα είχαμε από την πανδημία (αντίστοιχα με τα δεκάδες εκατομμύρια νεκρών της πανδημίας γρίππης προ 100 ετών , όπου δεν υπήρχαν εμβόλια).

  3. 1) Έγκριση χρήσης ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ, σημαίνει πως αν παρατηρηθούν παρενέργειες, ανακαλείται η χρήση του εμβολιου. Σύμφωνα λοιπόν, με την επίσημη ευρωπαϊκή βάση δεδομένων και στατιστική, έχουμε στην Ευρώπη 10.547 θανάτους και 496.000 σοβαρές παρενέργειες, που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA. Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Vaers του CDC, οι θάνατοι πλησιάζουν τους 5.000 και οι σοβαρές παρενέργειες τις 600.000. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το CDC, αυτοί οι αριθμοί προσεγγίζουν το 1 % του πραγματικού αριθμού. Σε ποιο νούμερο πρέπει να φτάσουν οι θάνατοι και οι παρενέργειες για να ανακληθουν τα εμβόλια ?
    2) Επιστημονικές μελέτες δεν υπάρχουν ή είναι απόρρητες και δεν έχουν παρουσιαστεί σε κανένα επιστημονικό συνέδριο. Οι φαρμακευτικές εταιρείες οι ίδιες είναι που βγάζουν δελτία τύπου, αναπαραγωνται από τα ΜΜΕ και παρουσιάζονται ως μελέτες.
    3) Η συγκεκριμένη mRNA τεχνολογία, αν και υπάρχει χρόνια, δεν δοκιμάστηκε ΠΟΤΈ σε ανθρώπους. Τώρα είναι που γίνεται παγκόσμιο ΠΕΊΡΑΜΑ.
    4) Εκτός από τις άμεσες, υπάρχουν οι μεσοπροθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Γι’αυτό τα εμβόλια και τα φάρμακα παίρνουν έγκριση μετά από 6-7 χρόνια δοκιμών. Αυτό το χρονικό διάστημα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΊ

  4. 1. Στείλε letter to the editor με τις “στατιστικές” σου να δούμε τι θα σου απαντήσουν… 2. Οι μελέτες είναι δημοσιευμένες στα πιο έγκυρα περιοδικά του κόσμου, διάβασε τις, όχι μόνο fake news από το διαδίκτυο. 3. Εχουν δοκιμαστεί αλλά δεν το γνωρίζεις προφανώς 4. Το έχουν αποφασίσει ήδη οι Ρυθμιστικοί Οργανισμοί, κάνε αίτηση να εργαστείς εκεί αφού ξέρεις τόσα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης