"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας σε συνεργασία Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και το Κέντρο Υγείας Πύλης και υπό την αιγίδα του Δήμου Φαρκαδόνας πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα και δεδομένου του ενδιαφέροντος που παρατηρήθηκε στην πρώτη εξέταση, δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ σε γυναίκες.

Η εξέταση αυτή, στο πλαίσιο του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, θα λάβει χώρα στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαρτίου.
 

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για πολλές γυναίκες λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας με επιπτώσεις αρκετές φορές μη αναστρέψιμες.
Με βάση αυτή την πραγματικότητα, ο Δήμος Φαρκαδόνας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, της βαρύτητας που δίδει σε προγράμματα προληπτικής ιατρικής και της διαρκούς ενημέρωσης των δημοτών του καλεί τις ενδιαφερόμενες να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2433350200 προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα ραντεβού τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης