"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για Όλους» – Εμπαιγμός! Κοροϊδία!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κανένα ίχνος ντροπής από τους εκλεγμένους «αντιπροσώπους μας».

Μιλάμε πρώτα για τον περιφερειακό σύμβουλο, Γιάννη Μπουτίνα.

Βγήκε σε εκπομπή της ΕΡΤ3, να υπερασπιστεί αυτό που μόνο λίγοι επιμένουν να υπερασπίζονται. Και δεν είναι άλλο από τα συμφέροντα των μονών! Στο περιφερειακό Συμβούλιο, βρέθηκε πλήθος κόσμου για να δώσει τις αντιρρήσεις του, απέναντι στο επικείμενο προεδρικό διάταγμα.

Εκεί ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος. Είδε τον κόσμο. Και σε δήλωση του στην εκπομπή, είπε πως το προεδρικό διάταγμα, το θέλουν όλοι οι πολίτες της Καλαμπάκας. Πολίτες διαδήλωσαν έξω από το δημαρχείο Καλαμπάκας. Βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπογράφουν κάθε μέρα ενάντια στο ΠΔ. Συγκεντρώθηκαν εφτά χιλιάδες υπογραφές. Και επιμένει ο κύριος Μπουτίνας, πως όλα καλά, όλα ανθηρά. Μέχρι που βρέθηκε σε διαβούλευση για την δημιουργία φορέα, που έχει ως σκοπό την διαφήμισή του τόπου μας, σαν έναν προορισμό φύσης-περιπέτειας.

Δηλαδή ένα προορισμό που ενδείκνυται για τον εναλλακτικό τουρισμό.

Αυτόν τον εναλλακτικό τουρισμό που καταδίκασε, μιλώντας στο περιφερειακό Συμβούλιο.

Στην ίδια διαβούλευση ήταν και ο αντιδήμαρχος κύριος Ράντος. Δεν χαριζόμαστε ούτε σ’ αυτόν.

Θα έπρεπε να εξηγήσουν στους φορείς της διαβούλευσης, πως έννοιες όπως εναλλακτικός τουρισμός, απαγορεύονται σε αυτόν τον τόπο!

Δεν το επιτρέπει η ιερότητα του χώρου, πως να το κάνουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι πως γίνεται να υπερασπίζονται τα συμφέροντά μας, αυτοί που μας λένε ψέματα κατάμουτρα!

Κίνηση Πολιτών Μετέωρα για Όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης