"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Και από τα Τρίκαλα βοήθεια στους πρόσφυγες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι rossonero ήρθε η πρώτη προσπάθεια να συγκεντρωθούν υλικά για να δοθεί βοήθεια στους ταλαιπωρηένους πρόφυγες που είναι στα σύνορα της χώρας μας με την ΓΔΜ για να φύγουν προς την άλλη Ευρώπη. Σε σχετική ανακοίνωση, τονίζονται τα εξής:

Στην Ειδομένη, κοντά στα σύνορα με την Π.Γ.Δ.Μ., έχουν εγκλωβιστεί εδώ και μέρες εκατοντάδες πρόσφυγες πολέμου στην προσπάθεια τους να περάσουν τα σύνορα με κατεύθυνση την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Οι συνάνθρωποί μας αυτοί, άντρες και γυναίκες, νέοι και ηλικιωμένοι καθώς και πολλά μικρά παιδιά και βρέφη, ζουν σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και στερούνται και τα πλέον στοιχειώδη για εμάς αγαθά όπως το φαγητό και το νερό.
Παίρνουμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης σύμφωνα με την παρακάτω λίστα εθελοντών:

Νερά (ατομική συσκευασία), χυμοί (ατομική συσκευασία), λάδι, μακαρόνια, ρύζι, τοματοχυμοί, κρουασάν, μπισκότα, σερβιέτες, πάμπερς, μωρομάντηλα, χαρτιά υγείας, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, depon, bepanthol, γάζες, betadine, κρέμες αντηλιακές, comtrex, αθλητικά παπούτσια για παιδιά και ενήλικες σε όλα τα νούμερα.

Το υλικό θα συγκεντρωθεί στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Rossonero (Αμαλίας 18) από την Πέμπτη 03/09 μέχρι και την Παρασκευή 11/09 κάθε μέρα μετά τις 7.00 μμ.

prosfiges

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης