"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Καλαμάτα: Έκρηξη σε ταβέρνα-Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή  έκρηξη  που ακολούθησε ανάφλεξη φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στην παραλία της Καλαμάτας. Πρόκειται για δύο εργαζόμενες και η σύζυγος του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο χώρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φιάλη ανεφλέγη με τα τραγικά αποτελέσματα, την ώρα που η σύζυγος του ιδιοκτήτη επιχειρούσε να την αλλάξει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων  καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.
Επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η έκρηξη έγινε στην ταβέρνα Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στις 21:15 το βράδυ.

“Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες , ηλικίας από 35 μέχρι 50 ετών. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν ” είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο protothema.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης