"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Καλαμπάκα: Πορεία διαμαρτυρίας και ψήφισμα στην εταιρεία κατά της κεραίας κινητής εντός πόλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ψήφισμα στο υποκατάστημα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που προτίθεται να εγκαταστήσει κεραία εκπομπής σήματος στην περιοχή του Εργατικού Κέντρου παρέδωσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής – και όχι μόνο.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Εργατικού Κέντρου και με μπροστάρηδες τα παιδιά ξεκίνησαν την πορεία τους προς το υποκατάστημα της εταιρείας. Εκεί, παρέδωσαν το ψήφισμα και μετά από λίγα λεπτά αποχώρησαν.

Με τις δράσεις τους αυτές οι διαμαρτυρόμενοι διατηρούν πάντα στην επικαιρότητα το πρόβλημά τους ζητώντας επιτακτικά από την εταιρεία να επανεξετάσει το θέμα.

 

Tο ψήφισμα

Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:
«Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής του 3ου Δημ. Σχολείου Καλαμπάκας διαμαρτυρόμαστε έντονα για την επικείμενη εγκατάσταση σταθμού βάσης κεραιών στο ΗΚ, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σχολείο των παιδιών μας και σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας.

Ανησυχούμε σοβαρά για τις επιπτώσεις που θα έχει στην υγεία μας και ειδικότερα των μικρών παιδιών η συνεχής και για πολλά χρόνια ακτινοβολία από τόσο κοντινή απόσταση.

Προκειμένου να επέλθει ηρεμία και να πάψει όλος αυτός ο κόσμος (2.500 υπογραφές) να είναι δυσαρεστημένος με την εταιρεία σας, σας παρακαλούμε να ξαναδείτε την περίπτωση αυτή και να τοποθετήσετε τον σταθμό σας σε περιοχή που δεν θα κινδυνεύουν άμεσα άνθρωποι. Αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους.

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε τα καλύτερα.

tameteora.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης