"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Καλαμπάκα – To σχέδιο είναι οργανωμένο τα λεφτά είναι πολλά….

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με την πολιτική» «Δεν αλλάζει τίποτα» φράσεις εγκληματικής παραίτησης και μεμψιμοιρίας που ανοίγουν το δρόμο για τον επαγγελματία πολιτικό.

Όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα συνεπάγεται την συρρίκνωση και την νομοτελειακή εκμηδένιση της πολιτικής κοινωνίας. «Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά σήμερα». Αυτό προσπαθούν να σε επιβάλουν. Τι ποιο καλό για τους κεφαλαιούχους.

Με τον όρο Αριστερά εννοώ κάθε πολιτική άποψη που τοποθετεί το κοινωνικό συμφέρον πάνω από το ατομικό που επιμένει να χωρίζει τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς σε εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους, αντί σε μαύρους και λευκούς, ετερόφυλους και ομοφυλόφιλους .Όταν οι φτωχοί με το ΠΑΣΟΚ πλούτιζαν και γίνονταν μεσαία τάξη δεν αφιέρωναν τον ελεύθερο χρόνο ούτε στην πολιτική ούτε στον πολιτισμό αλλά πρώτα από όλα στην διασκέδαση.

Η Δημοκρατία είχε ευγενείς στόχους να απελευθερώσει το λαό από την μέγγενη της ανάγκης και να τον ανυψώσει στην αξιοπρέπεια του πολίτη με την πολιτικοποίηση και την μόρφωση. Η έξοδος μας από την αθλιότητα και από την απαιδευσία θα μας οδηγούσε  στην ολοκλήρωση μας ως ανθρώπων.

Αυτή η ελπίδα δεν τελεσφόρησε για την πλειονότητα των ανθρώπων .Σβάρνα στα μπουζούκια και ότι ήθελε ας ξημέρωνε. ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ είχαν αναλάβει ιδιωτικές ΤV και ραδιοσταθμοί.

Με ότι αυτό προκάλεσε, να περιμένεις το αναπόφευκτο. Οι σκεπτόμενοι δεν αποδέχονται το αναπόφευκτο. Προσπαθούν να το αλλάξουν . Αυτό είναι το συστατικό που κάνει την πρόοδο  εφικτή. 

   Προσπαθώ τόσα χρόνια να σε πίσω να ακούς πέρα από τα λεγόμενα και να βλέπεις πέρα από τα φαινόμενα, αλλά εσύ αντί για το αίσθημα της κοινότητας καλλιεργείς το αίσθημα της ατομικότητας «όλα για την πάρτη σου».

Σήμερα ο δήμος ΜΕΤΕΩΡΩΝ έχει ένα δήμαρχο χαμηλών τόνων, σοσιαλιστή τον  ΘΟΔΩΡΗ ΑΛΕΚΟ και σου περνάν την άποψη ότι είναι ανίκανος και εγώ προσπαθώ να σου υπενθυμίζω ότι υπάρχουν και χειρότεροι από τους ανίκανους.

Είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα. Ξέρεις κάτι; τα παραμύθια γράφονται για να κοιμούνται τα παιδιά πρωτίστως όμως να ξυπνάνε οι ενήλικοι.To σχέδιο είναι οργανωμένο τα λεφτά είναι πολλά…. Όταν είσαι νέος βλέπεις το τυρί δεν βλέπεις όμως την φάκα.

Κρίμα το παλικάρι. Μεγάλος δεν γίνεται ο άνθρωπος με φουσκωμένο εγώ και κάποιες ασυνήθιστες ικανότητες.

Μεγάλος γίνεται κάποιος αν ενστερνίζεται  μεγάλες ιδέες που να ξεπερνούνε τα τόσο φθαρτά και ξεπερασμένα όρια ενός ατόμου για να αγκαλιάσουν τις ανάγκες πολύ περισσοτέρων ανθρώπων. Μεγάλος γίνεται κάποιος όταν καταλάβει και σεβαστεί το ότι είναι φορέας της ζωής και όχι ιδιοκτήτης της .

ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης