"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Καλαμπακιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στην οδό Π.Δημητρίου με το αυτοκίνητό του να «καρφώνεται» σε κατάστημα τουριστικών ειδών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tην τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Πέμπτης στην Οδό Πατριάρχου Δημητρίου, οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου με καταγωγή από την Χρυσομηλιά Καλαμπάκας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου  διέσχιζε την οδό Ιωαννίνων με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και συνεπιβάτη του την σύζυγό  του.

Ξαφνικά το αυτοκίνητο πέρασε από την αριστερή μεριά της τριγωνικής νησίδας ακριβώς έξω από κατάστημα υποδημάτων «Τσακνάκης»  και κατευθύνθηκε προς τα τουριστικά του κ. Μήλιου και του κ. Γεωργαλή.

Την τελευταία στιγμή φέρεται η σύζυγος του οδηγού να έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου και το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο απέναντι κατάστημα τουριστικών ειδών του κ.  Μπάμπη, επί της Πατριάρχου Δημητρίου.

Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο καλαμπακιώτες γείτονες και μη από τα γύρω σημεία για να βοηθήσουν, μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε από τα Τρίκαλα, μισή ώρα μετά το ατύχημα και ενώ ο κόσμος, εκνευρισμένος ρωτούσε, γιατί δεν ήρθε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και υπήρξε η καθυστέρηση.

Ήδη, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε ξεψυχήσει παρά τις μαλάξεις  τις οποίες του έκαναν όσοι έσπευσαν για βοήθεια. Ο άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο, ενώ η σύζυγός που ήταν στη θέση του συνοδηγού ήταν πολύ ταραγμένη.

Να σημειώσουμε πως ισχυρό σοκ υπέστησαν και οι ιδιοκτήτες του τουριστικού καταστήματος ενώ η σύζυγος του ιδιοκτήτη, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ…

Τα αίτια για το ατύχημα διερευνά το ΑΤ Καλαμπάκας.

www.meteora24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης