"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Καλιτζάκης: «Τα παιδιά έχουν πάθος και θέληση»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο προπονητής της Κ 19

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Κ 19 του ΑΟ Τρίκαλα μετράει λίγους μήνες ζωής προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος (θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Αγροτικό Αστέρα σε ουδέτερο γήπεδο) και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλιτζάκης έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος: «Τα παιδιά είχαν θέληση και πάθος για διάκριση, δεν έχασαν κανένα παιχνίδι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος» δήλωσε το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει».

Ο πρώην διεθνής άσσος σημείωσε πως υπάρχουν παιδιά που μπορούν την νέα σεζόν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα: «Τρία, τέσσερα παιδιά πιστεύω πως είναι έτοιμα να μπουν στην πρώτη ομάδα και αυτός είναι ο στόχος μας. Να βγάζουμε παιδιά που θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα καθώς δεν νοείται σοβαρή ομάδα χωρίς υποδομές. Έχουμε προχωρήσει σε μία πολύ καλή οργάνωση των υποδομών μας και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα φανούν».

Τόνισε μάλιστα πως υπάρχει σκέψη και για περαιτέρω οργάνωση: «Το καλοκαίρι θα κάνουμε σκάουτινγκ για νέους παίκτες σε όλη την χώρα με την σκέψη να δημιουργήσουμε και χώρο φιλοξενίας για τα παιδιά αυτά στα Τρίκαλα».

Για το αν υπάρχουν ταλέντα στον Νομό Τρικάλων είπε: «Σίγουρα υπάρχουν κάποια παιδιά αλλά επειδή πηγαίνω και βλέπω ερασιτεχνικά παιχνίδια θεωρώ ότι είναι λάθος ο τρόπος διοργάνωσης των πρωταθλημάτων από την ΕΠΣΤ. Βλέπω κυρίως παίκτες μεγάλης ηλικίας στα περισσότερα παιχνίδια καθώς δεν υπάρχει χώρος για τους νέους. Αυτό πρέπει να αλλάξει βάζοντας όρους για αναγκαστική συμμετοχή ενός αριθμού νέων παιδιών στην αρχική ενδεκάδα».

 sportrikala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης