"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Καλοδεχούμενοι είναι οι πρόσφυγες στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Και ο Νομός Τρικάλων όπως όλα δείχνουν θα κληθεί να μοιραστεί το βάρος της διάχυσης του προσφυγικού. Η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας δεν πρέπει να επηρεαστεί από φωνές μισαλλοδοξίας και φασισμού.  Τα Τρίκαλα με την μακρά δημοκρατική παράδοση  και πολιτισμό, πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στην αλληλεγγύη και στην οργανωμένη υποδοχή των συνανθρώπων μας, που αποτελεί και τη μόνη εγγύηση ελαχιστοποίησης των οποίων αρνητικών φαινομένων.

Ας το αποδείξουμε …

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μη αναγραφή του ονόματος του αρθρογράφου δείχνει οτι είναι τοποθέτηση του σαιτ .Να επισημάνω τα εξής :1. ονομάζεται όλους τους παρανόμως εισερχόμενους στη χώρα πρόσφυγες ,ενώ γνωρίζουν όλοι ότι η πλειοψηφεία είναι μετανάστες .
    2. προσπαθεί να προδικάσει τις αντιδρασεις βαφτίζοντας τες φωνές μισαλλοδοξίας και φασισμού ,μη επιτρέποντας έτσι την ανάδειξη του πολιτικού σκέλους του μεταναστευτικού ζητήματος ,όπως τον εθνομηδενισμο ,την υιποκινούμενη προώθηση κατοίκων στην νελλάδα απο συγκεκριμένες χώρες (πακισταν ,αβγανιστάν ,σομαλία κλπ) απο την τουρκία για στρατηγικούς λόγους ,το δουλεμπόριο ,τα οικονομικά συμφέροντα ,όπως τα πενιχρά μεροκάματα και την πτώση του εθνικού ημερομίσθιου και προπαντώς τις κοινωνκές επιπτωσεις στις τοπικές κοινωνίες .Το να υπάρχει διαφορετική άποψη για το μεταναστευτικό είναι δικαίωμα σε μια δημοκρατική χώρα . Ο τρόπος επιβολής της πολιτικής περι του μεταναστευτικού διακατέχεται απο μια ολοκληρωτικού τύπου αντίληψη και τρομοκράτισης αντιθέτων πολιτικών αντιλήψεων Η ταύτιση σας με τέτοιες αντιλήψεις δεν σας τιμά (δεν είναι δημοσιογραφία αυτό)

  2. Όποιος διαμαρτύρεται για το μεταναστευτικό είναι φασίστας…είναι το νέο αφήγημα..επίσης είναι και ο λόγος που ο κόσμος σιχάθηκε τον Σύριζα και προτίμησε ξανά τους κλέφτες παρά τους ανόητους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης