"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Καλοκαιρινό Φιλανθρωπικό Gala της Αντικαρκινικής Eταιρείας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Αντικαρκινική Εταιρία παράρτημα Τρικάλων διοργανώνει το καλοκαιρινό Gala την Τρίτη 13 Iουνίου, στο Aeton Summer Events, στις 21.00μμ, σας περιμένουμε στο 5ο χλμ. Τρικάλων – Μεγαλοχωρίου, για μια βραδιά αγάπης & προσφοράς.  Μαζί μας η φλαουτίστα Ραφαηλία Κόντου, οι  χορευτές του XOT, η υπέροχη Κατερίνα Μπαρμπαρούση με εκλεκτούς μουσικούς & αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Η βραδιά θα έχει πολλές εκπλήξεις & δώρα !

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αντικαρκινική εταιρεία κατάντησε φρου-φρου και αρώματα.. μαζεύονται όλες οι ψευτο-δήθεν μανταμίτσες με τα υαλουρονικά και τα botox,φοράνε τα ακριβά συνολάκια τους και το κουτσομπολιό πάει σύννεφο..σε άλλες δραστηριότητες πρέπει να είναι πρωτοπόροι ..σας κράζει όλη η κοινωνία…

  2. Συμφωνώ απόλυτα…η αντικαρκινική εταιρεία με την μορφή που είναι σήμερα,είναι μόνο για τα πανηγύρια..πηγαίνουν στο gala μόνο όσες έχουν κάνει πλαστικές παρεμβάσεις… αλήθεια έχουν σκεφτεί ποτέ πως μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά,πως μπορούν να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη,πως θα καλύψουν τις ανάγκες σε ιατρονοσηλευτική φροντίδα ενός καρκινοπαθή ασθενή? έχουν ενδιαφερθεί για τις δομές εκείνες όπου ένας καρκινοπαθής ασθενής θα βιώνει την ασθένεια του μέσα σε συνθήκες αξιοπρέπειας?τα προβλήματα των καρκινοπαθών δεν λύνονται με gala που με τα έσοδα τους, γίνονται αγορές πινάκων ζωγραφικής, για να ομορφαίνουν τον εργασιακό χώρο της χειρουργικής κλινικής η των τακτικών ιατρείων του νοσοκομείου ?

  3. Αναζητείται επειγόντως σχολιαστής επί του θέματος, για να κάνει ένα, (un, one, eins, ja, uno, κλπ) ΘΕΤΙΚΟ σχόλιο. Δεν υπάρχει άραγε;
    Τότε, κλείσατε την Αντικαρκινική Εταιρεία. Ίσως έτσι, φοβηθεί ο καρκίνος και …φύγει.

  4. Εγώ στο παραπάνω σχόλιο του Δημήτρη Τουφεξίδη ,θα πρόσθετα,ότι αναζητείται ΕΝΑΣ που να βοηθήθηκε ουσιαστικά και πολυεπίπεδα από την αντικαρκινική εταιρεία.. μόνος του βιώνει τον καθημερινό Γολγοθά του… σταματήστε λοιπόν την υποκριτική σας αντικαρκινική σας δράση και ασχοληθήτε με τα botox..

    • Επίτρεψε μου αγαπητέ Botox: καλύτερα να υπάρχει αυτή η Εταιρεία, έστω με τα …botox, τα …πρόσθετα νύχια, τα ξανθιά μαλλιά κλπ, από το να …μην υπάρχει. Στο χέρι ΜΑΣ είναι να τη βελτιώσουμε και να την ενεργοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Η μόνιμη αρνητικότητα ουδέποτε ωφέλησε κάτι. Στο λέω εγώ και το υπογράφω, έχοντας ”κατεβάσει” τέσσερα φέρετρα της υπόλοιπης οικογένειας, στον λάκκο του Α΄Νεκροταφείου, από αυτήν την καταραμένη αιτία. Καλώς κάνουν οι σχολιαστές, υποδεικνύοντας τα αρνητικά, θα ήμουν ευτυχής όμως, εάν γράφανε και τα θετικά. Εάν δεν υπάρχουν, ας προτείνουν λύσεις.

  5. Δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς ότι στα καλοκαιρινά gala ότι περνάτε όμορφα,δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς ότι είσαστε γλυκύτατες κυρίες… αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα όμως τους δύστυχους καρκινοπαθείς…μην ξεχάσετε με τα φετινά έσοδα να αγοράσετε πίνακες ζωγραφικής για να γεμίσετε και τους υπόλοιπους τοίχους της χειρουργικής κλινικής και των τακτικών ιατρείων και αν περισσέψει κανείς μπορείτε να τον πάρετε και στο σπίτι σας..

    • Με σκοπό το ”κλείσιμο” της …διαμάχης:
      ”Φουντάρατε καραμοσάλι στο ποτάμι,
      είχε ο πιλότος σας το κούτελο βαμμένο”.
      Υ.Γ. Πρέπει να βγάλουμε εκτάκτως τον κ. Μπαμπινιώτη σε διάγγελμα, με θέμα την ενδελεχή ανάλυση του λήμματος ”συν-εννόηση”. Για το καλό του Έθνους δηλαδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης