"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Καλύφθηκε η θέση του παιδιάτρου για το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

kentro_igeias_kalkas

Δυσαρεστημένος από κάποια σημεία του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας για το Κέντρο Υγείας της πόλης μας εμφανίστηκε ο Συντονιστής Διευθυντής του κ. Μάνθος Σκύφτας.

Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον κ. Σκύφτα, μας τόνισε ότι ουδείς από τον Δήμο Καλαμπάκας επικοινώνησε μαζί του, για να ενημερωθεί επακριβώς και υπεύθυνα για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το ψήφισμα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για μερικά σημεία του κειμένου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σκύφτας ενοχλήθηκε περισσότερο από το σημείο που αναφέρει ότι το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με τη σημερινή του λειτουργία δεν μπορεί να παρέχει ούτε τις άμεσες Πρώτες Βοήθειες τόσο στους δημότες της Καλαμπάκας όσο και στους τουρίστες που την επισκέπτονται.

«Η παράγραφος αυτή είναι προσβλητική και δυσφημιστική για το Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας, την ιστορία του και την προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο», τονίζει ο κ. Σκύφτας, ο οποίος είναι ο παλαιότερος ιατρός του πρωτοβάθμιου νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας και αυτός που πρώτος εισήλθε στο κτήριο το 1984.

Ευχάριστο νέο

Ο κ. Σκύφτας με χαρά μάλιστα μας ανακοίνωσε και μια είδηση της τελευταίας στιγμής που αφορά στη θέση του παιδιάτρου. Όπως μας είπε, η θέση που είναι κενή εδώ και τρία περίπου χρόνια καλύφθηκε, και σύντομα μετά τα διαδικαστικά θα τοποθετηθεί ξανά παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας.
Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεκίνησε πριν έναν περίπου μήνα με πρωτοβουλία του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη στελέχωση των Κέντρων Υγείας όλης της χώρας και δεν μένει παρά να ευχηθούμε να καλυφθούν σύντομα και οι άλλες κενές θέσεις των ιατρών.
meteora.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης