"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Κανένα Τρικαλινό σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό!

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ στην ανοιχτή συνεδρίασή του τ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1.- Απ’ τις καταγγελίες που μας γίνονται κάθε μέρα και τα στοιχεία που διαθέτουμε, στα Τρίκαλα υπάρχει πολύς κόσμος που έχει κομμένο το ρεύμα. Κάθε μέρα και πληθαίνουν τα νοικοκυριά που ζουν λιγότερο ή περισσότερο διάστημα χωρίς ρεύμα. Είναι ανατριχιαστικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Καλούμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα να έρχονται στο ΜΕΤΩΠΟ και να μας ενημερώνουν. Κάθε Πέμπτη 8.30 στο «ΛΗΘΑΙΟ» ή στο τηλέφωνο 6971 825671.

Έχουμε σχέδιο αγώνα και δράσης για να μη μείνει κανένα Τρικαλινό σπίτι χωρίς ρεύμα! Χωρίς φόβο και με πάθος ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μη ζούμε στο σκοτάδι!

2.- Παρόμοιο πρόβλημα υφίσταται και με το νερό! Με τα στοιχεία που διαθέτουμε εκατοντάδες Τρικαλινά νοικοκυριά ζουν χωρίς νερό! Είναι τρομερό, όμως αληθινό! Η ΔΕΥΑΤ, δηλαδή ο Δήμος Τρικκαίων, με δυο λογαριασμούς απλήρωτους σου κόβει απροειδοποίητα το νερό! Πρόκειται για πρωτοφανή βαρβαρότητα της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου.

Καταγγείλτε αμέσως στο ΜΕΤΩΠΟ μόλις ο Δήμος σας κόψει το νερό και εμείς θα βρούμε τον τρόπο για να σας το συνδέσουν.

Δεν σταυρώνουμε τα χέρια. Αγωνιστείτε μαζί μας, για να έχουμε ρεύμα και νερό όλοι στο σπίτι μας. Για να έχουμε όλοι στη διάθεσή μας τα βασικά ανθρώπινα αγαθά. Κανένας φόβος απέναντι στους ληστές και τους δυνάστες του λαού!

3.- 43 χρόνια μετά την ηρωική Λαϊκή Εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη 1973, οι στόχοι και τα αιτήματά της είναι σήμερα επίκαιρα και επιτακτικά όσο ποτέ άλλοτε! ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! εδώ και τώρα!

   Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ συμμετέχει στη συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων την Πέμπτη ώρα 6.30 μ.μ. ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης