"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Καρδιολογικοί έλεγχοι σε παιδιά και εφήβους στο ΚΥ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σημαντική η συνεργασία για εξετάσεις για την καρδιά στον Δήμο Τρικκαίων. Ο ανθρωπιστικός φορέας «Καρδιές για όλους» (Coeurs pour Tous Hellas), ο Δήμος, η 5η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Τρικάλων ένωσαν δυνάμεις, διοργανώνοντας και πραγματοποιώντας ελέγχους για την υγεία της καρδιάς σε 124 βρέφη, παιδιά και εφήβους των Τρικάλων. Για ένα τριήμερο (10-12 Μαρτίου 2023) στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων, οι τρικαλινοί/ες γονείς – κηδεμόνες των Τρικάλων, έχοντας ήδη δηλώσει συμμετοχή στον φορέα, εξετάστηκαν από εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρδιές για όλους».

Ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς επεσήμανε το «πόσο σπουδαίο είναι να μπορούν τα παιδιά να εξετάζονται για την καρδιά, σε συνδυασμό με την προσφορά του φορέα “Καρδιές για Ολους” και τη συνεργασία με την 5η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Τρικάλων. Επρόκειτο για μια προσφορά ζωής, μια κίνηση για να μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να δίνουμε λύσεις σε ζητήματα υγείας».

Στον χώρο παραβρέθηκαν, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ηλ. Τσιαούσης και ο διευθυντής πρόεδρος του κέντρου υγείας κ. Γιώργος Μπατατόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης