"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή από την Α/θμια εκπαίδευση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προμήθεια αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και εκπαιδευτικό σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου απινιδωτή

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με πρωτοβουλία του Διευθυντή κου Τρικάλη Χρήστου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, διοργάνωσε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στο αμφιθέατρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) προκειμένου να εκπαιδευθεί το προσωπικό της Διεύθυνσης στην παροχή Πρώτων Βοηθειών.


Το πρόγραμμα έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής, ενώ ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για ανάλογη εκπαίδευση στο μέλλον μιας και η εκπαίδευση των Α’ Βοηθειών συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια των πολιτών και στο χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.


Αφορμή για τη διοργάνωση του σεμιναρίου ήταν η αγορά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες τόσο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κων/νο Αγοραστό όσο και στον Αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη Χρήστο για την τόσο χρήσιμη αυτή προσφορά.


Στην εκδήλωση την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Νάτσινα Δήμητρα.
Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης