"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Κατάληψη στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απο καθαρίστριες που ζητούν ανανέωση συμβάσεων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε κατάληψη στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προχώρησαν το πρωί οι καθαρίστριες του ιδρύματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ταχυδρόμος του Βόλου.

Οι καθαρίστριες που διεκδικούν ανανέωση των συμβάσεών τους, που λήγουν τέλος του έτους, μπήκαν στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η Σύγκλητος και προχώρησαν σε κατάληψη.

Να σημειωθεί πως στην σημερινή συνεδρίαση της Συγκλήτου ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του ιδρύματος.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στα κτίρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο είναι τραγική, καθώς συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η απεργιακή κινητοποίηση. Παντού σκουπίδια και ακαθαρσίες, η χειρότερη κατάσταση όμως αφορά στις τουαλέτες από τις οποίες εξυπηρετούνται φοιτητές αλλά και εργαζόμενοι στο ίδρυμα.

Χθες επρόκειτο να ανοίξουν οι φάκελοι των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του εργολάβου που θα αναλάβει την καθαριότητα των κτιρίων του Π.Θ. από την Πρωτοχρονιά και μετά. «Μας εμπόδισαν να το κάνουμε και η διαδικασία αναβλήθηκε. Θα έχουμε πρόβλημα καθαριότητας και από το νέο έτος αν δεν ολοκληρωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες», ανέφερε ο πρύτανης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης