"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Καταβολή μέχρι 5 Αυγούστου για τα οικογενειακά επιδόματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

oikogeneia

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι τις 5 Αυγούστου θα έχουν πληρωθεί όλα τα επιδόματα και το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα επισήμανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.
Για όσους έκαναν Ε1 και Α21 έως και την 26/6. Η επόμενη πληρωμή θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος δόθηκε στις 8/4 σε 693.000 δικαιούχους σαν προκαταβολή με βάση τα περσινά στοιχεία του Α21 χωρίς να απαιτείται νέα αίτηση.

Ενεργοποιήθηκε δε η εφαρμογή που θα μπορούν οι δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ να ενημερωθούν, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr, για ποιο λόγο δεν τα έχουν πάρει καθώς και να ελέγξουν τις αιτήσεις τους Α21.

Βάσει της νομοθεσίας στους δικαιούχους που ήδη λαμβάνουν το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, δύναται να χορηγείται προκαταβολή, του πρώτου τριμήνου εκάστου έτους, ακόμη και αν δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21.

Το ποσό της προκαταβολής θα είναι ίσο με αυτό που θα ελάμβανε ο δικαιούχος για το πρώτο τρίμηνο με βάση την Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Ε1 που υπέβαλε για το προηγούμενο έτος(2014).

Τα χρήματα περιμένουν πώς και πώς οι Τρικαλινοί δικαιούχοι δεδομένου ότι η οικονομική κατάσταση που διανύουν είναι σαφώς δύσκολη με τις ανάγκες των ιδίων και των οικογενειών τους να έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Sas parakalo thelo na matho
    giato elahisto egiimeno isodima
    eno tirousa oles tis proipothesis
    den m valane hrimata
    opos pira kapioi gnosti m.
    eimai apo halkida eki ekana tin etisi.iparhi periptosi na mpun hrimata ? Kai alla atoma omos den piran pou tiroysan tis proipothesis
    eyharisto.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης