"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Καταγγελία Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων: Zητάνε απαντήσεις από τον διοικητή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι 120 Συμβασιούχοι,( Επικουρικοί, 18μηνών, Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου , ΟΑΕΔ) , που εργαζόμαστε στο Γ.Ν.Τ, μαζί με όλους τους συναδέλφους μας Νοσηλευτές και άλλων ειδικοτήτων, συνεχίζουμε να δουλεύουμε
μέσα σε ολοένα δυσκολότερες συνθήκες και πριν την πανδημία και τώρα εν μέσω πανδημίας, με χαμηλούς μισθούς, 5ωρα που γίνονται 6ωρα & 7ωρα, με εντατικοποίηση της εργασίας μας και με αβέβαιο μέλλον.


Μόνο αγανάκτηση λοιπόν μας προκαλεί η κατηγοριοποίηση των συναδέλφων, όπως επιχειρεί η κυβέρνηση να κάνει με έγγραφο της σε όλες τις ΥΠΕ, σχετικά με το ποιοι υγειονομικοί “ασχολούνται αυτή την περίοδο με
ασθενείς Covid”».

Η Επιτροπή Αγώνα επισκευτήκαμε σήμερα Τρίτη τον Διοικητή του Γ.Ν.Τρικάλων, για το αίτημα μας, όπου μας δήλωσε ότι δεν γνώριζε για το έγγραφο της 5 η ΥΠΕ και ότι δεν έχει σταλεί κανένα όνομα στην 5η ΥΠΕ.

Όμως την Επιτροπή Αγώνα μας πληροφόρησαν ότι ήδη από την Παρασκευή 20/11/’20 έχει σταλεί στην 5η ΥΠΕ κατάλογος ονομάτων νοσηλευτών, κυρίως , και άλλων ειδικοτήτων, που ασχολούνται αυτή την περίοδο με ασθενείς Covid”».

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ., σ΄αυτή την κατεύθυνση καλεί: Σωματεία εργαζομένων, Συλλόγους Φορέων του κινήματος του νομού μας, στις 26 Νοέμβρη, ημέρα Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας, σε συγκέντρωση- διαμαρτυρία στις 11.00 το πρωί, στην είσοδο του Τ.Ε.Π. του Γ.Νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης