"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Καταγγελία του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα


Καταγγέλλουμε την άσκηση βίας, με απειλές, βρισιές και προπηλακισμούς,  που ασκεί η εργοδοσία της εταιρίας πετρελαιοειδών
ΑΦΟΙ ΓΚΟΥΜΑO.E.- και συγκεκριμένα ο εργοδότης Αναστάσιος Γκούμας – σε βάρος του Νίκου Γεραγόρη, Γραμματέα του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων, στελέχους του ΠΑΜΕ.
Η εν λόγω εργοδοσία αρνείται, επί της ουσίας, να υλοποιήσει την απόφαση του δικαστηρίου, με βάση τη οποία η απόλυση του συνδικαλιστή που έγινε τον Αύγουστο του 2013, για συνδικαλιστική του δράση,  κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική και η εταιρία υποχρεώθηκε να την ανακαλέσει και να ξαναπάρει τον απολυμένο στη δουλειά. Ασκώντας τρομοκρατική βία επιχειρεί να τον εκφοβίσει, αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει, “οικιοθελώς”, από την επιχείρηση.
Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει για να δοθεί οριστική λύση με την εφαρμογή του νόμου βάση του οποίου εκδόθηκε η δικαστική απόφαση, μη επιλέγοντας αυτή τη φορά, όπως έκανε παλιότερα, μια συμβουλευτικού – συμβιβαστικού τύπου παρέμβαση, μεταθέτοντας τη λύση στα  δικαστήρια.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία, τους μαζικούς – λαϊκούς φορείς να καταδικάσουν την τρομοκρατική εργοδοτική συμπεριφορά σε βάρος του συγκεκριμένου συνδικαλιστή, όπως και κάθε εργαζόμενου και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον διωκόμενο συνάδελφο.  


 Κανένας μόνος του στην κρίση – Όλοι για έναν κι ένας για όλους!


ΥΓ: Τον εν λόγω εργοδότη να τον χαίρονται οι συνυποψήφιοί του στο “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”και ο επικεφαλής της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που “τυγχάνει” και συνήγορος υπεράσπισής του στην υπόθεση…

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης