"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Κατερίνα Παπακώστα: Αδιαφορώ για όσους προσπαθούν να με λοιδορήσουν, στέκομαι με το κεφάλι ψηλά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε δήλωσή της η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα αναφέρει τα εξής: 

Μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Πρωθυπουργού και με αφορμή την δήλωσή του περί της μη επέκτασης της σιδηροδρομικής γραμμής προς Ηγουμενίτσα, δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να απαξιώσουν όχι μόνο τις προσπάθειες μίας τετραετίας, αλλά και την αξιοπιστία μου, ως Βουλευτή.

Δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα, τα οποία ένα μήνα πριν, με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών, κ. Καραγιάννη, πανηγύριζαν για την δικαίωση μίας προσπάθειας να ικανοποιηθεί ένα αίτημα διαχρονικό για τον τόπο μας, στοχοποίησαν το πρόσωπό μου και μίλησαν για «άδειασμα» από τον Πρωθυπουργό.

Χωρίς να δοθεί χρόνος και χωρίς κανένας να «διαβάσει» προσεκτικά τη δήλωση αυτή, εκμεταλλευόμενοι, σαφώς, το γεγονός των επερχόμενων εκλογών, τοπικά μέσα και αιρετοί, εκκίνησαν μία ανθρωποφαγική διαμάχη με μόνη αντίπαλο, εμένα.

Μία εβδομάδα αργότερα, φαίνεται πως η δεύτερη ανάγνωση της δήλωσης, ξεκαθαρίζει το αυτονόητο και δίνει ευκαιρία σε όσους βολεύτηκαν πίσω από την δική μου «δήθεν αναξιοπιστία» τις προηγούμενες μέρες, να καρπωθούν τώρα, τη δική μου αποφασιστικότητα και επιμονή να προωθώ το έργο αυτό με συνέπεια και μαχητικότητα επί μία τετραετία.

Γιατί η αλήθεια είναι πως η υλοποίηση της σιδηροδρομικής σύνδεσης Καλαμπάκας- Ηγουμενίτσας, είναι ένα έργο που διεκδίκησα επίμονα από την αρχή της βουλευτικής μου θητείας και εργάστηκα σκληρά, απευθυνόμενη σε κάθε θεσμική αρχή σε τοπικό και κυβερνητικό επίπεδο. Διεκδίκησα για τον τόπο μου ένα έργο υποδομής, στρατηγικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας και Ηπείρου.

Με την ειλικρίνεια, λοιπόν, που απευθύνομαι πάντα στον τρικαλινό λαό, ο οποίος με στηρίζει, αδιαφορώντας για όσους προσπαθούν να με λοιδορήσουν σε κάθε ευκαιρία, στέκομαι και σήμερα με το κεφάλι ψηλά, και δηλώνω μάχιμη και έτοιμη να συνεχίσω τη διεκδίκηση όλων όσων θεωρώ ότι θα πάνε την χώρα και τον τόπο μας μπροστά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητή κυρία.
    Κατ΄αρχάς θερμά συγχαρητήρια που αντιλαμβάνεστε και δημοσιεύετε την άποψη σας( εν αντιθέσει με τους …μουγκούς της παράταξης σας), ότι η επέκταση του σιδηροδρόμου ΚΑΙ στην Δυτική Ελλάδα είναι έργο στρατηγικής σημασίας. Βλέπετε, από το ΄49 που υποτίθεται ότι προσπαθούμε (τρόπος του λέγειν) να μοιάσουμε την Ευρώπη, δεν το τοποθετήσαμε ούτε ”στην σφαίρα της φαντασίας”. Μάλιστα φτιάξαμε εκεί και μία κορυφαία γέφυρα, χωρίς καν πρόβλεψη διέλευσης σιδηροδρόμου. Χαίρομαι δε, τις μέχρι τούδε προσπάθειες σας και τις υποσχέσεις σας για το μέλλον.
    Η διαφορά των αντιλήψεων σας με αυτές του (σημερινού) Πρωθυπουργού και ειδικά της ευάριθμης* κλίκας του, πόρρω απέχουν. Ποίος λοιπόν θα την ”γεφυρώσει;” Τον δε υφυπουργό κ. Καραγιάννη, ως τι τον αναφέρετε; Είναι καλύτερη η Νομική Πάφου, από αυτή του ΑΠΘ; Ή μήπως είναι πιο έξυπνα τα …καρντάσια από τους Τρικαλινούς;
    *Ευάριθμος ή ευαρίθμητος= ολιγάριθμος, ο ευκόλως μετρήσιμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης