"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Κατερίνα Παπακώστα: “Δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά στη δυνατότητα επιβολής προστίμου στο μέλλον”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Διευκρινιστική ανακοίνωση της κ. Παπακώστα.

– Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα, πως ΜΜΕ των Τρικάλων απομόνωσε μία φράση μου διάρκειας δέκα δευτερολέπτων, από συνέντευξη μου συνολικής διάρκειας δεκαπέντε λεπτών, που παραχώρησα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ, σχετικά με τη σφοδρή κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ» που
έπληξε την Αττική το τελευταίο εικοσιτετράωρο και την προώθησε σε πλείστα ΜΜΕ.

– Από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησης μου μίλησα για διερεύνηση και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα, όπου και αν αυτές ανήκουν, τόσο από πλευράς Πολιτείας, όσο και από πλευράς της διαχειρίστριας εταιρείας – ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.

– Άλλωστε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, να αποδίδει τις σχετικές ευθύνες, όταν και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

– Στο πλαίσιο λοιπόν της γενικότερης απόδοσης ευθυνών αναφέρθηκα και στο ζήτημα της ατομικής ευθύνης, όχι με τιμωρητική διάθεση, αλλά στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας εκπαιδευτικής κουλτούρας και οδηγικής συμπεριφοράς όλων μας, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιας έκτασης και φύσης έντονα καιρικά φαινόμενα.

– Σε κάθε περίπτωση δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά στη δυνατότητα επιβολής προστίμου στο μέλλον και αφού προηγηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση, στις περιπτώσεις, όπου οδηγοί κινούνται με τα αυτοκίνητα τους χωρίς τη χρήση αλυσίδων, παρά τις σχετικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις της Πολιτείας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους συμπολίτες τους, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα σύγχρονα κράτη του κόσμου.

– Προς τούτο δε και προς αποκατάσταση της αλήθειας δύναται, όποιος επιθυμεί, να παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνέντευξη που έχω παραχωρήσει.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης