"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

ΚΕΝΑΚΑΠ: Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για παρεμβάσεις Δημοσίου Χαρακτήρα στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος LEADER Ν. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLDLEADER Ν. Τρικάλων, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), Μέτρο 19: Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων CLLD / LEADER, η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ, καλεί (ανάλογα με τη δράση) τους φορείς που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες δυνητικών Δικαιούχων:

  • ΟΤΑ Α & Β βαθμού και φορείς τους
  • Φορείς Δημοσίου Τομέα
  • Φορείς εκτός Δημόσιου Τομέα (όπως σωματεία, ΑΜΚΕ, λοιπές ΜΚΟ – ΝΠΙΔ) με καταστατικό σκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργων,

να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη στο πρόγραμμα.  Περιοχή εφαρμογής των δράσεων της παρούσας πρόσκλησης, αποτελεί η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος CLLDLEADER Ν. Τρικάλων της ΟΤΔ, όπως αυτή περιγράφεται στο αναλυτικό τεύχος της πρόσκλησης.

Στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης δύναται να χρηματοδοτηθούν πράξεις δημοσίου χαρακτήρα που συμβάλουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στην εξυπηρέτηση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, για την επίτευξη των στόχων της εγκεκριμένης τοπικής στρατηγικής.

Συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός πρόσκλησης: 1.805.000,00€

Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣΑΑ (www.opsaa.gr/RDIIS) συνοδευόμενες από τα δικαιολογητικά / έγγραφα για τα οποία ορίζεται ως υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή.

Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης στήριξης: 25/6/2018, ημέρα Δευτέρα. 

Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης στήριξης: 31/8/2018, ημέρα Παρασκευή

Αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τις προκηρυσσόμενες δράσεις, τους δικαιούχους, τις επιλέξιμες δαπάνες, τα ποσοστά επιχορήγησης, του όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής καθώς και σχετικό ενημερωτικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στα ηλεκτρονικά αρχεία και στους ηλεκτρονικούς συνδέσμους που ακολουθούν:

 

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLDLEADER

Σινάνης  Χρήστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης