"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 despotis

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

πρ. ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Α Λ Ε Ξ Ι Ο Σ

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Α Λ Ε Ξ Ι Ο Σ την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο του Λαζάρου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Την Κυριακή των Βαΐων το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

 

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αλέξιος Κανίνας το Σάββατο του Λαζάρου το πρωί θα λειτουργήσει στη Δροσοπηγή.

Την Κυριακή των Βαΐων το βράδυ, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Το βράδυ, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Το βράδυ, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή των Βαΐων το πρωί θα λειτουργήσει στην Κρήνη. Το βράδυ, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, στην Περδικορράχη.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, στη Ζηλευτή.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή των Βαΐων το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Από την Κυριακή των Βαΐων το βράδυ μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα στην Ιερά Μονή Γκούρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης