"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

πρ. ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Α Λ Ε Ξ Ι Ο Σ

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΑΛΕΞΙΟΣ τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Παθών του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

despotis

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί  στις 9:30 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Στις 11 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Το απόγευμα στις 6 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων. Εν συνεχεία από ώρα 10-12:30 βραδινή θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων

Τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στις 6:30 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Παθών του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Εν συνεχεία από ώρα 8 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Παθών του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Το μεσημέρι στις 3 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Το βράδυ θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Το βράδυ στις 9 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίων Νικολάου, Ραφαήλ και Ειρήνης στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Εν συνεχεία κατά την Ακολουθία της Αναστάσεως, θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί στις 11 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στην Ιερά Μονή Κορμπόβου. Το απόγευμα στις 6 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία, στις 7:30 θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ριζαριού.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

 

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αλέξιος Κανίνας τη Μεγάλη Τρίτη το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων. Το βράδυ κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Εν συνεχεία θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ κατά την ακολουθία του Νυμφίου στη Ζηλευτή.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ κατά την ακολουθία του Νιπτήρος στον Πύργο.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί θα λειτουργήσει στα Ανταλλάξιμα. Το βράδυ κατά την ακολουθία των Παθών του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων. Το βράδυ κατά την ακολουθία του Επιταφίου στην Χαϊδεμένη.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα στην Ιερά Μονή Γκούρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης