"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Κλείνουν προειδοποιητικά αύριο για 2 ώρες τα Τέμπη

lafarm

Σχετικά άρθρα

agrotes ss

 

Γενική συνέλευση των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε προ ολίγου. Αντικείμενο η κλιμάκωση του αγώνα των αγροτών αλλά και ο συντονισμός των μπλόκων προς την κατεύθυνση αυτή. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που λήφθηκαν σήμερα και μετά από πρόταση της 15μελούς Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου, αύριο Παρασκευή από τις 12 μέχρι και τις 2 το μεσημέρια οι αγρότες θα αποκλείσουν πεζοί το οδόστρωμα οπότε και αναμένεται διακοπή της κυκλοφορίας επί της ΠΑΘΕ για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η αυριανή κίνηση θεωρείται ως «προειδοποιητική» στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στο γενικό προσκλητήριο προς όλα τα μπλόκα που έχει απευθύνει για το Σάββατο το μεσημέρι το μπλόκο των Τεμπών, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός ενεργειών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στο επίκεντρο των αιτημάτων των αγροτών είναι συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και διάλογος από μηδενική βάση τόσο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό όσο και για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την πρωτογενή παραγωγή.

Πάντως, όπως υπογραμμίζουν οι αγρότες στις προθέσεις τους δεν είναι οι κινητοποιήσεις τους να δυσκολέψουν λοιπές κοινωνικές ομάδες, καθώς, όπως παρατηρούν, το ασφαλιστικό και το φορολογικό αφορούν όλους, ενώ ήδη δέχονται μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα τους από άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης