"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ στα Τρίκαλα για την ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί από αύριο έως και την Παρασκευή κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλo Θάνο Βούρδα, προκειμένου να εξετάσει την πορεία των έργων της επέκτασης του Προαστιακού της Θεσσαλονίκης, της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Λάρισα -Βόλος, αλλά και το έργο Τιθορέα- Λιανοκλάδι- Δομοκός.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,το κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ, αύριο, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε όλα τα εργοτάξια του έργου της νέας σύγχρονης διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός. Μεθαύριο, θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους Δημάρχους της Λαμίας, των Τρικάλων, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, αλλά και με φορείς της περιοχής, ενώ το κλιμάκιο θα επισκεφθεί και το έργο της υπόγειας διάβασης στην περιοχή Σαράγια – Γκαζέλο.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τμήματα των υφιστάμενων γραμμών Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα και Λάρισα – Βόλος, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης των έργων ηλεκτροκίνησης και σηματοδότης στα τμήματα αυτά.

 

TRENO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης