"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Κοινή ανακοίνωση Σωματείων και Συνδικαλιστών για το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 Â«Î ÏŒÎ»ÎµÎ¼Î¿Ï‚» Κ.Κ.Ε – ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα – «Ντου» .. του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων , ανεβλήθη η Γενική Συνέλευση

 

Ανακοινώθηκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Τρικάλων για διορισμό προσωρινής διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Όπως είναι γνωστό τα σωματεία μας προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα εγγυηθεί την εκκαθάριση του μητρώου του Εργατικού Κέντρου, τον έλεγχο νομιμότητας των αντιπροσώπων και τη διενέργεια ενός γνήσιου και ανόθευτου συνεδρίου , αντιπροσωπευτικό της πραγματικής θέλησης των εργαζομένων των Τρικάλων.

Τελικά , το Πρωτοδικείο Τρικάλων , μη παίρνοντας ουσιαστικά υπόψη τα γεγονότα των προηγούμενων μηνών και τις σοβαρές μας καταγγελίες για νοθεία , διόρισε νέα διοίκηση που αποτελείται από πρόσωπα που κατείχαν τις θέσεις του ΔΣ την προηγούμενη 3ετία!

Το Πρωτοδικείο διόρισε ξανά ΔΣ που αποτελείται αποκλειστικά από μέλη των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, δηλαδή αυτών που φέρουν την κύρια ευθύνη για τη διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων! Μάλιστα, η απόφαση του Πρωτοδικείου ορίζει την προσωρινή διοίκηση  αρμόδια  για την εκκαθάριση του μητρώου των σωματείων των μελών του ΕΚΤ !!!

Δηλαδή ορίζει τους πρωτεργάτες της νοθείας και του ς υπεύθυνους  της διάλυσης αρμόδιους για ένα καθαρό συνέδριο!!! Από την άλλη δεν παίρνει καθόλου υπόψη την πρόταση των σωματείων μας για εκπροσώπησή μας στο νέο ΔΣ. Αφήνει ξανά εκτός Διοίκησης συναδέλφους μέλη των σωματείων μας , που είχαν εκλεγεί στο ΔΣ τελευταίο συνέδριο (το Μάη του 2015)! Με το συνδυασμό της ΔΑΣ , που στηρίζει τη συσπείρωση στο ΠΑΜΕ. Αφήνει εκτός Διοίκησης συναδέλφους που πρωτοστάτησαν το προηγούμενο διάστημα για να μην πραγματοποιηθεί νόθο συνέδριο στο ΕΚΤ !!!

Η απόφαση του Πρωτοδικείου δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας : Αστικό κράτος , εργοδοσία , εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός σφιχταγκαλιασμένοι τα δίνουν όλα για να επιβληθεί διάλυση και σιγή νεκροταφείου στο εργατικό   κίνημα. Δε θα τους περάσει !

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη! Οι  εξελίξεις του προηγούμενου διαστήματος με την αποτροπή ενός συνεδρίου νοθείας δείχνουν ότι έχουμε τη δύναμη .

Δείχνουν ότι με τη συσπείρωση στα σωματεία , με την ενίσχυση των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ μπορούν να βάζουν φρένο σ’ αυτή την κατάσταση, να εγγυηθούν την προοπτική καθαρού συνεδρίου απαλλαγμένο από νόθους αντιπροσώπους, να οικοδομήσουμε εργατικό κέντρο για τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι εργατικό κέντρο σύμμαχο των κυβερνήσεων και των αφεντικών

Τρίκαλα 28 /8/2018

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης