"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Κοινή κάθοδος ΔΗΜΑΡ – Πρασίνων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κοινή εκλογική κάθοδο με το κόμμα «Πράσινοι – Αλληλεγγύη» αποφάσισαν τα όργανα της Δημοκρατικής Αριστεράς, μετά το “ναυάγιο” της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και με ορίζοντα τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου , ο τίτλος του ψηφοδελτίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα: «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής της καμπάνιας θα είναι από κοινού ο Φώτης Κουβέλης με τον Νίκο Χρυσόγελο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά ποια θα είναι η στάση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ.

Καλά ενημερωμένες πηγές του iefimerida.gr αναφέρουν πως την εκλογική «μάχη» θα δώσουν ο Νίκος Τσούκαλης και η Μαρία Γιαννακάκη. Υπό σκέψη είναι οι κκ Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Μαρία Ρεπούση, ενώ την πόρτα της Αγίου Κωνσταντίνου κλείνουν οι κκ Ασημίνα Ξηροτύρη, Γιάννης Πανούσης και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο Φώτης Κουβέλης, με δήλωσή μίλησε για την εκλογική τακτική της Αγίου Κωνσταντίνου, κάνοντας λόγο για μια συνεργασία «με πρόγραμμα, με συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, με πολιτικό περιεχόμενο διεκδικήσεων για την κοινωνία,για την Ελλάδα, για τους πολίτες αυτού του τόπου. Με ένα πρόγραμμα υπεύθυνο, με ένα πρόγραμμα το οποίο διεκδικεί την πολιτική αλλαγή στη χώρα, με σταθερότητα και ευθύνη».

Η απόφαση της ΔΗΜΑΡ:

«Την κοινή εκλογική κάθοδο της Δημοκρατικής Αριστεράς με το κόμμα «Πράσινοι – Αλληλεγγύη» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφάσισαν η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος. Προτεινόμενος τίτλος του ψηφοδελτίου είναι το «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά». Οι λεπτομέρειες της εκλογικής συνεργασίας θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας των συνομιλιών αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων».

– See more at: http://www.badiera.gr/?p=31767#sthash.F0R3Jq8n.dpuf

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης