"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Κοινωνικός κανιβαλισμός ή όταν η κ. Παπακώστα νοσταλγεί τη Μαρία Αντουανέτα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Ποτέ μην είσαι υπερόπτης με τους ταπεινούς. Ποτέ μην είσαι ταπεινός με τους υπερόπτες”.

Mαρκ Τουαίην

Η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ συνηθισμένη στο χυδαίο κυβερνητικό επιχείρημα της “ατομικής ευθύνης” με αφορμή την πανδημία, αποφάσισε να το επεκτείνει στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στις λεωφόρους της Αθήνας με 20 πόντους χιόνι, λόγω αδιαφορίας ιδιωτών, Περιφέρειας Αττικής και κυβέρνησης, που μετρούν τα κέρδη τους και προσπαθούν να τα διασφαλίσουν και να τα μεγιστοποιήσουν  πάνω από τις ανθρώπινες ζωές.

-Στην Αττική οδό εγκλωβίστηκαν εργαζόμενοι/ες που πήγαιναν στη δουλειά τους με αυτοκίνητο, γιατί η κυβέρνηση τους είπε να μη χρησιμοποιούν ΜΜΜ λόγω πανδημίας. Πήγαιναν με ένα ΙΧ τέσσερις εργαζόμενοι/ες στη δουλειά τους γιατί μια μέρα σαν τη χθεσινή η κυβέρνηση παρόπλισε τα ΜΜΜ.

-Στην Αττική οδό και στους δρόμους της Αθήνας εγκλωβίστηκε μια γυναίκα που επέστρεφε από αιμοκάθαρση. Τη μετέφερε ο σύζυγος της, εξαντλημένη και ευάλωτη.

-Στην Αττική οδό και στις λεωφόρους της Αθήνας εγκλωβίστηκαν καρκινοπαθείς που επέστρεφαν εξαντλημένοι/ες και φοβισμένοι/ες από άλλη μια χημειοθεραπεία.

-Κοριτσάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί την επόμενη μέρα εγκλωβίστηκε με τους γονείς του. Το μετέφερε αστυνομικός στους ώμους του με τους γονείς να ακολουθούν με τα πόδια.

Εγκλωβίστηκαν οδηγοί φορτηγών, που τους ξέχασαν μέχρι σήμερα στο δρόμο για το μεροκάματο.

Σε όλους/ες αυτούς/ες και σε πολλούς/ες άλλους/ες ακόμα η βουλευτής φαντασιώνεται την τιμωρία τους. Λες και δεν έφτανε η αγωνία, η ταλαιπωρία, ο φόβος, η κόπωση, που υπέστησαν και το κρύο που έφαγαν. Ως άλλη Μαρία Αντουανέτα κουνάει το δάχτυλο στον κόσμο. Αντί να βρίσκεται έστω στους δρόμους και να βοηθάει τον κόσμο, ως θα όφειλε εκ του θεσμικού της ρόλου, αυτή ζητάει την τιμωρία όσων ταλαιπωρήθηκαν.

Ακόμη και στο πλαίσιο της αστικής δημοκρατίας η Κατερίνα Παπακώστα και οι όμοιοι της πρεσβεύουν μόνο τον πολιτικό και κοινωνικό κανιβαλισμό. “Ανθρωποφάγοι” αποκομμένοι από την κοινωνία και τις ανάγκες της. Υπερόπτες, αλαζόνες, ανήμποροι να αντιληφθούν την πραγματικότητα της φτώχειας, της ανεργίας, της ανέχειας, της αδυναμίας εκπλήρωσης βασικών αναγκών των ανθρώπων.

ΩΣ ΕΔΩ! Τέρμα με τα “μαθήματα  ευθύνης” από τους εκπρόσωπους της κυβέρνησης των “αρίστων”. Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως ακριβώς έκανε το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές έτσι κάνει και τώρα. Αδιαφορεί πλήρως για τις συνέπειες στους εργαζόμενους και τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα και πουλάει «ατομική ευθύνη» τη στιγμή που χρειάζονται επείγοντα μέτρα για να μη θρηνήσουμε θύματα.

Να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κανιβαλική πολιτική. Να μην ανεχθούμε άλλες προκλήσεις από τους εκπρόσωπους και εκφραστές της.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βέβαια, για όλα φταίει ο δημοσιογράφος-οι. Πάντα έτσι γίνεται. Όταν λένε ότι καλά τα είπα, αυτό είναι δική μου ικανότητα (δοξάστε με!), όταν λέω μπαρούφες και χοντράδες, φταίνε οι δημοσιογράφοι. Τι μας λες μανδαμ??? Προσπαθείς να τα συμμαζέψεις μετά το “ξύλο” που έφαγες από το Μαξίμου (λες και είχε λίγα να δικαιολογήσει η κυβέρνηση με το χάος που δημιούργησε), τους βγαίνεις κι εσύ!!! και τρέχει ν απολογηθεί και για τις δικές σου βλακείες! Όλα ωραία ! τι ωραία που τους εξέθεσες!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης