"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Κοπή πίτας για τα 5 χρόνια αγώνες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Κίνημα Δεν πληρώνω – Μέτωπο Λαού Τρικάλων, που συμπληρώνει φέτος πέντε (5) χρόνια ζωής και δράσης, κόβει την πίτα του την Πέμπτη 5 Φλεβάρη και ώρα 8 μ.μ. στο καφέ «Ληθαίο» (πρώην ΚΤΕΛ).
Κάθε Τρικαλινό και Τρικαλινή, κάθε πολίτη που υποφέρει, ελπίζει και αγωνίζεται για ζωή και ένα καλύτερο μέλλον τον περιμένουμε στην κοπή της πίτας του Κινήματος που αναμένεται να γίνει μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και ταυτόχρονα αγωνιστικής ανάτασης.
Το Κίνημα μας μετρά 5 πυκνά χρόνια ζωής και αγώνα. Όσα και τα μνημόνια. Και πάντα απέναντί τους, ασταμάτητα! 5 χρόνια αντίστασης και αγώνα ενάντια στην καταστροφή και τον θάνατο.
Μήτρα του κινήματος μας υπήρξε ο αγώνας ενάντια στα διόδια, με συμβολή πρωτεργάτη στο πανελλαδικό κίνημα που κορυφώθηκε το 2011. Αγωνιστές του κινήματος μας σέρνονται ακόμη σε δίκες.
Ακολούθησε η εμπλοκή μας στο κίνημα των πλατειών, καθώς και η αντίσταση και οι αγώνες ενάντια στα χαράτσια, τους άδικους φόρους, τις διακοπές ρεύματος και νερού, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τους δοσίλογους “επίσημους” στις παρελάσεις, αγώνες για την κοινωνική αλληλεγγύη και την υπεράσπιση της ζωής, της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων των πολιτών – θυμάτων των δολοφονικών πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του κατεστημένου και της τρόικας.
Στις νέες συνθήκες παραμένουμε στις επάλξεις και ενισχύουμε τη δύναμή μας.
Ο Αγώνας συνεχίζεται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης