Την κοπή πίτας  και τις βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου  στο Le chat noir o ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη.
Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας».
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Λώλης έκοψε την πίτα για το 2016.  Ακολούθησαν ομιλίες από τα στελέχη του ΑΠΣ Τρίκαλα Το φλουρί βρήκε ο μικρός αθλητής Αθανάσιος Φαλτάκας.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τις μαθητικές και αγωνιστικές τους διακρίσεις, αλλά και την προσφορά τους στο σύλλογο οι: Γεώργιος Τσιακάρας, Φώτιος Κιουσεντερλής, Δημήτριος Κιουσεντερλής, Ασπασία  Δαλανίκα,   Κων/νος Παπαβασιλείου, Δημήτριος Θανασάκης, Παναγιώτης Καρατζάς, Φίλιππος Ζαμπραϊλας, Βασίλειος Τζιαζτζιάς, Μάριος Δήμου, Λάμπρος Τσίνας, Κωνσταντίνος Καφρίτσας, Ιωάννης Γεωργούλας, Γρηγόριος Τζερεμές, Κωνσταντίνος Χρυσής,  Χρήστος Αρότσιος, Απόστολος Καραγιάννης,  Απόστολος Μπουραζάνας και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.


Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί του συλλόγου, που χάρη στη βοήθειά τους υλοποιούνται κάθε φορά οι δράσεις του συλλόγου μας:
•    ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
•    ZERONINE
•    ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
•    ΜΠΟΤΗΣ – ΚΑΥΣΙΜΑ
•    SANTE
•    ΦΑΛΤΑΚΑΣ: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
•    ΚΩΤΟΥΛΑΣ – ENERGY
•    ΠΛΑΚΩΝΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με ανακοίνωσή του, απευθύνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους.
Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους δασκάλους, Παναγιώτη Καλόγηρο, Ηλία Σιούτα, Γιώργο Παπαγεωργίου, Περικλή Παπαμιχαήλ, Χαράλαμπο Ντίνο, Χρήστο Αρότσιο και Νίκη Μαμάλα, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου, τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας.
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται πλάι μας.
Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει για τα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.
Και του χρόνου …!!!