"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Κοσμοσυρροή για την Ρένα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Βούλιαξε η Μουσική Σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927» στην Ετήσια Εκδήλωση Κοπής της Πίτας της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΡΙΣΑ- ΝΕΑ ΑΡΧΗ» της Ρένας Καραλαριώτου.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Κοσμοσυρροή το βράδυ του Σαββάτου 18/2/2017 στη μουσική σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927», για την εκδήλωση κοπής της ετήσιας πίτας της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΡΙΣΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ», της Ρένας Καραλαριώτου.

Σε μία αίθουσα που θύμιζε προεκλογική συγκέντρωση, στελέχη και φίλοι του κόμματος γέμισαν τη μουσική σκηνή, δίνοντας το βροντερό παρόν και τα ανάλογα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση.

Εξαιρετικά τιμητική ήταν για την παράταξή μας η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ, ο οποίος ευλόγησε την κοπή της πίτας και του εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παρουσία του.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Στην ομιλία της η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ τόνισε ότι: «O συνδυασμός μας ΛΑΡΙΣΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ ήρθε για να μείνει! Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ένα μόνο και σκοπό: να γίνει η Λάρισα μια σύγχρονη, καθαρή, ανθρώπινη, ευρωπαϊκή πόλη. Μια πόλη που η καθημερινότητά της θα την καθιστά αξιοβίωτη πόλη. Οι πολίτες καθημερινά, όλο και περισσότερο, διαπιστώνουν ότι η πόλη έχει κενό διοίκησης. Διαθέτει μια δημοτική αρχή που προέκυψε από την συγκυριακή συγκόλληση φιλόδοξων πολιτευομένων υπό έναν Δήμαρχο που ήθελε απλώς να… γίνει Δήμαρχος . Έγινε λοιπόν. Και μετά; Μετά μοίρασε τις καρέκλες της δημοτικής εξουσίας βάσει των προεκλογικών συμφωνιών. Θα έχετε όλοι διαπιστώσει ότι υπάρχουν αντιδήμαρχοι που δεν αλλάζουν και αντιδήμαρχοι – αναλώσιμοι. Το κενό διοίκησης που υπάρχει εξηγεί και την αδυναμία της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης. Μικρά ή μεγάλα. Με λιακάδα ή με χιόνι».

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Επεσήμανε επίσης ότι: «Κάθε φορά που ο Τύπος ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, ο δήμαρχος δεν αμφισβητεί την κατάσταση, αλλά μεταθέτει την ευθύνη γι’ αυτή στους πολίτες: τους κατηγορεί για έλλειψη αγωγής και παιδείας! Αυτοί, ούτως ή άλλως, δεν «φταίνε» ποτέ! Δεν του αρέσουν προφανώς του δήμαρχου οι πολίτες που τον εξέλεξαν! Δυστυχώς όμως, δεν γίνεται να τους αλλάξει, να φέρει άλλους. Η μόνη αλλαγή που προβλέπεται στα δημοκρατικά καθεστώτα είναι να αλλάζουν οι πολίτες δημοτική αρχή και όχι οι δημοτικές αρχές τους πολίτες, δυστυχώς για τον κύριο Καλογιάννη».

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ο Δήμαρχος Ελασσόνας ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΙΔΗΣ ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜ, ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΛΕΣ, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΥΤΟΥΔΗΣ, ο Τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΔ της Ν.Ο. Καρδίτσας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΦΙΩΤΗΣ, στελέχη της ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Λάρισας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάρισα, εκλεγμένοι Σύμβουλοι και Υποψήφιοι της παράταξής μας και φίλοι της παράταξης.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Η βροντερή παρουσία όλων των παρευρισκομένων, έδωσε παντού το ξεκάθαρο μήνυμα, ότι η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ θα είναι η επόμενη ΔΗΜΑΡΧΟΣ Λαρισαίων.

Τα δύο φλουριά της πίτας βρήκαν η ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, η οποία κέρδισε διανυκτέρευση για δύο βράδια, για δύο άτομα, στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι και η Δώρα Μπελμεζά, η οποία κέρδισε διανυκτέρευση για ένα βράδυ, για δύο άτομα, στο ξενοδοχείο ΝΕΒΡΟΣ στη Λίμνη Πλαστήρα.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

Φωτογραφία του Νίκος Καρδούλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης