"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Κουτσούμπας: Η ΝΔ καλλιεργεί το φόβο και ο ΣΥΡΙΖΑ αυταπάτες

lafarm

Σχετικά άρθρα

000

Στην προεκλογική συγκέντρωση της νεολαίας του ΚΚΕ ο ΓΓ του κόμματος επιτέθηκε στο Ποτάμι το οποίο χαρακτήρισε «πατερίτσα του συστήματος»

“Το ΚΚΕ είναι εγγύηση” διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του κόμματος απευθυνόμενος στη νεολαία του κόμματος το βράδυ του Σαββάτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η ψήφος “δεν θα μεταλλαχτεί την επομένη των εκλογών, δεν θα κατατεθεί σε καμιά κυβέρνηση” και πως “δεν μπαίνει στο κάδρο της σαπίλας του αστικού πολιτικού συστήματος”. Εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς καλλιεργεί το φόβο και ο Αλέξης Τσίπρας αυταπάτες ενώ αναφέρθηκε και στο Ποτάμι κατηγορώντας το κόμμα ότι είναι “οι εναλλακτικές πατερίτσες του συστήματος”.

Μιλώντας στη συγκέντρωση στο Σπόρτινγκ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε ότι το ΚΚΕ απευθύνεται “με εμπιστοσύνη σε σας, στη νέα γενιά, στα παιδιά της λαϊκής οικογένειας” και υπογράμμισε ότι “υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της νεολαίας, με προτάσεις νόμου και παρεμβάσεις μέσα στη Βουλή και σε όλα τα όργανα που βρίσκονται εκλεγμένοι κομμουνιστές”.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι “θέλουν τους νέους να μην έχουν καμιά προσδοκία από τη ζωή. Για να μπορούν να τη χειραγωγούν πιο εύκολα, το σύστημα και οι μηχανισμοί του, τα κόμματά του”. Αυτό σκοπό, όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, υπηρετούν και με το φόβο η ΝΔ και με τις αυταπάτες ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι βέβαια μόνο προεκλογικά. “Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για την ανάκαμψη που είναι στο δρόμο και έρχεται. Η ΝΔ λέει θα τη φέρει με τους επενδυτές από το εξωτερικό και ο άλλος με την παραγωγική του ανασυγκρότηση και τους υγιείς επιχειρηματίες, δηλαδή τους επιχειρηματίες που θα σέβονται τους νόμους”, πρόσθεσε. “Στις 26 Γενάρη, την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εδώ όλοι αυτοί οι παράγοντες που έχουν κάνει τη ζωή της νεολαίας σφαγείο”, δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

“Η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, σαν κυβέρνηση, ήταν ο σημαιοφόρος των λεγόμενων προγραμμάτων απασχόλησης, των προγραμμάτων υπερεκμετάλλευσης”, τόνισε, επίσης, ο γγ του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι “την Ευρωπαϊκή Ένωση των 25 εκατομμυρίων ανέργων, των μνημονίων διαρκείας, των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, δεν τη στηρίζει μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι εναλλακτικές πατερίτσες του συστήματος, όπως το Ποτάμι.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι “ακόμα και αυτά τα ψίχουλα ελεημοσύνης ο ΣΥΡΙΖΑ για να τα εφαρμόσει πρέπει να φορολογήσει κι άλλο τις λαϊκές οικογένειες, άσχετα αν δεν το λέει. Τόσο η λογική της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ είναι: αρπάζω από τους φτωχούς για να δώσω στους εξαθλιωμένους”. “Να πάμε όλοι να ψηφίσουμε δαγκωτό ΚΚΕ. Με τη δύναμη και την ορμή της νεολαίας θα τα καταφέρουμε”, τόνισε ο γ.γ του ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης