"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ελίτ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο θέμα περί των κομμάτων που προωθούν τα συμφέροντα των ελίτ, τοποθετήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή τις πρόσφατες κόντρες ανάμεσα στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στην παραλία του Βόλου, ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση προς την κυβέρνηση αλλά την αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «με τις γνωστές κοκορομαχίες τους… ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. θέλουν να κρύψουν ότι και οι δύο τα συμφέροντα των ελίτ υπερασπίζονται». 

Όπως πρόσθεσε ο γραμματέας του ΚΚΕ, «κονταροχτυπιούνται για το ποιος είναι πιο ικανός να υλοποιήσει για λογαριασμό των ελίτ, τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις».

Τόνισε ότι έχουν επιβληθεί στον λαό «όλα τα αντιλαϊκά μέτρα -που ονομάζει θυσίες τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως πριν από αυτόν τα ονόμαζαν έτσι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ», ενώ σχολίασε αρνητικά και τις συμμαχίες που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα.

«Μόνο οργή και θυμό μπορεί να προκαλέσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχουν το θράσος να βάζουν στο ζύγι “μια χούφτα δολάρια” με τις εγκληματικές δολοφονικές επιθέσεις σε γειτονικούς λαούς», είπε και τόνισε:

«”Αίσχος”, είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την προσπάθεια εξαγοράς της συνείδησης του λαού και των νέων η επιχείρηση διαγραφής της αγωνιστικής αντιϊμπεριαλιστικής ιστορικής παράδοσης του λαού μας, ιδιαίτερα από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ταυτόχρονα, ανερυθρίαστα, επικαλείται την αριστερά, τα ιδανικά των αγωνιστών του λαϊκού κινήματος, με στόχο να βουτήξει όλους όσοι είναι αριστεροί, στο βούρκο της αποδοχής αυτής της βαρβαρότητας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης