"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Κράτος εν κράτει εργολάβος καθαριότητας στα Τρίκαλα – Δ. Παρθένης: «Κλείδωσε την μονάδα εντατικής θεραπείας με το έτσι θέλω»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεθόδους μαφίας χρησιμοποιεί ο ιδιώτης εργολάβος που είχε αναλάβει την καθαριότητα του νοσοκομείου στα Τρίκαλα καθώς αρνείται να  αποχωρήσει από το νοσοκομείο και να  συμμορφωθεί  με την απόφαση της Διοίκησης να υπογράψει ατομικές συμβάσεις στους 40 εργαζόμενους της εργολαβικής εταιρείας καθαριότητας, όπως καταγγέλλει στην εκπομπή «Ορθά Κοφτά» ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.

«Χθες βράδυ , όταν επιχείρησαν να εργαστούν οι καθαρίστριες προπηλακίστηκαν, απειλήθηκαν και απομακρύνθηκαν από εκπρόσωπους του εργολάβου, ενώ συνελήφθησαν η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών», αποκάλυψε στο ρ/σ Στο Κόκκινο ο διοικητής του νοσοκομείου των Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.

«Συνολικά 200.000 ευρώ πλήρωνε το Νοσοκομείο χωρίς να χρειάζεται, για να πλουτίζουν κάποιοι εργολάβοι» δήλωσε ο κ. Παρθένης, ενώ σημείωσε ότι η αστυνομία έφτασε σε δευτερόλεπτα για να συλληφθούν η Διευθύντρια και η Υποδιευθύντρια των Διοικητικών Υπηρεσιών.

Παρέμβαση στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της εταιρείας ανήγγειλε ο κ. Παρθένης, καθώς όπως επανέλαβε οι απώλειες του Δημοσίου από την παραμονή της εταιρείας ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως.  

stokokkino.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης