"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Κραυγή αγωνίας του Περιφερειάρχη Ηπείρου για τη φέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ .ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ”.(Alexandros Kahrimanis).

Τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του για τα προιόντα ΠΟΠ της χώρας μας, μετά και τα τελευταία συμβάντα νοθείας στη φέτα, καταθέτει με ανάρτησή του στα Social Media o Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης από την έκθεση Anuga της Κολωνίας.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο μακροβιότερος αυτοδιοικητικός και γνωστός για τους αγώνες που δίδει καθημερινά προκειμένου να γίνουν γνωστά σ` όλο το κόσμο τα κτηνοτροφικά προιόντα της Ελλάδας, παρουσιάζει ένα καθαρά εθνικό μας προιόν – το κεφαλοτύρι – που δυστυχώς πια παράγεται από μεγάλη Ευρωπαική τυροκομική εταιρεία(Alpiland). 


Από έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο, η ίδια πολυεθνική διαφημίζει ότι διαθέτει στους καταναλωτές της Γερμανίας. της Ιταλίας και της Αυστρίας, το Saganaki και το Kaseri. 


Ας ελπίσουμε οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και οι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες στο κλάδο της φέτας, να αφουγκραστούν την αγωνία του άρχοντα της Ηπείρου και να δραστηροποιηθούν προκειμένου να σωθεί ο “Λευκός χρυσός” της χώρας. 

Κων. Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης