"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Δημήτρη Σωτηρόπουλου «Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας»

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

monastiria_sterea_elladaΟ Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Φωτογράφος – Εκδότης με πετυχημένη παρουσία στην έκδοση βιβλίων για το Άγιον Όρος και την Πελοπόννησο, παρουσιάζει ένα μοναδικό Οδοιπορικό στα σημαντικότερα Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε μία φιλόδοξη προσπάθεια συγκέντρωσης φωτογραφιών και πληροφοριών γι’ αυτά σε ένα βιβλίο.

Ο συγγραφέας περιηγείται στις Ιερές Μονές της Αιτωλοακαρνανίας, της Αττικής, της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας: Φωτογραφίζει τα σημαντικότερα μοναστικά κέντρα της Ρούμελης, παραθέτοντας ταυτόχρονα πλούσια ιστορικά στοιχεία και παραδόσεις των Μοναστηριών αυτών, που εν πολλοίς παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό.

 

Μέσα από 388 σελίδες και πάνω από 500 έγχρωμες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, λεπτομερείς χάρτες και πληθώρα πληροφοριών, η νέα αυτή καλαίσθητη έκδοση φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα Ιερά Προσκυνήματα της Στερεάς Ελλάδας με τρόπο απλό, σύγχρονο και κατατοπιστικό, με σεβασμό παράλληλα στην Ορθοδοξία.

 

Πρόκειται για ένα βιβλίο μοναδικό στο είδος του, που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη όσων ευλαβούνται τα Ορθόδοξα Μοναστήρια και ενδιαφέρονται για την Ιστορία του τόπου μας.

Προλογίζει ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Το νέο βιβλίο – Οδοιπορικό στα Μοναστήρια της Στερεάς Ελλάδας κυκλοφορεί και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 20 Ευρώ (τελική τιμή μαζί με τα μεταφορικά) με αντικαταβολή στο σπίτι τους.

Τηλέφωνο παραγγελιών – πληροφοριών: 6978619094

Εmail: dimsotiropoulos79@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης