"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χειρότερα στημένη συνέντευξη – Διάλογοι για γέλια και για κλάματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ότι πήρε αυθόρμητα τηλέφωνο σε ραδιοφωνικό σταθμό και οι δημοσιογράφοι έκαναν ότι δεν τον αναγνώρισαν

Το βραβείο της χειρότερα στημένης ραδιοφωνικής συνέντευξης διεκδικεί αυτή που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στη Λάρισα, όπου έδωσε δήθεν αυθόρμητη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός.

Οι διάλογοι που ακολούθησαν είναι για γέλια και για κλάματα καθώς ο Μητσοτάκης έκανε ότι πήρε αυθόρμητα τηλέφωνο και οι δημοσιογράφοι (Κώστας Αργυρούσης και Γιώργος Παπαγεωργόπουλος) έκαναν ότι δεν τον αναγνώρισαν.

Όπως θα ακούσετε στο ηχητικό, αρχικά οι δημοσιογράφοι της εκπομπής κάνουν από τον αέρα ανοιχτή πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Αν, αν λέω, αν, κάποιος εκεί πέρα του έβαζε Ράδιο Ζυγό να ακούει να του πούμε την καλημέρα μας από τα όμορφα Τρίκαλα».

Στη συνέχεια… ω, του θαύματος χτυπάει το τηλέφωνο και ακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση ο εξής σπαρταριστός διάλογος

Δημοσιογράφος: Έχουμε μια γραμμή στο τηλέφωνο, ναι καλημέρα;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλημέρα σας.

Δημοσιογράφος: Καλημέρα.

Δημοσιογράφος: Γνωστή φωνή αυτή, καλημέρα.

Δημοσιογράφος: Ο Πρωθυπουργός είστε;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εσείς τι λέτε; Αφήστε τους ακροατές σας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, μεγάλη μας τιμή, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και ξέρετε, πριν λίγο είπα, αν τυχόν και μας ακούει στη γειτονική Λάρισα…

Δημοσιογράφος: Ναι, γιατί ακουγόμαστε στη Λάρισα.

Δημοσιογράφος: …λέω κάποιος να του πει να μας πάρει ένα τηλέφωνο να πούμε μια καλημέρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχω αυτή τη συνήθεια, όποτε κάνω περιοδείες, να ακούω πάντα τοπικούς σταθμούς και ενίοτε να παρεμβαίνω.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας το αμίμητο:

«Κύριε Πρόεδρε, εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής σας, πιστεύω σε εσάς προσωπικά, δεν είμαι Νέα Δημοκρατία».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέτοια θέλω να ακούω.

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, πιστεύω σε εσάς, στην προσωπικότητά σας, σαν Πρωθυπουργό κλπ.  Θέλω να σας κάνω μια προσωπική ερώτηση.Είστε αδύνατος από κράση ή δεν τρώτε, δεν προλαβαίνετε να φάτε;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Προσπαθώ να διατηρούμαι, μου αρέσει πολύ το καλό φαγητό. Αλλά πρέπει να είμαι συγκρατημένος.

Δημοσιογράφος: Είστε και αθλητικός τύπος.

Δημοσιογράφος: Είναι και αθλητικός τύπος, όμως.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Όποτε μπορώ, προσπαθώ και να αθλούμαι. Αλλά χρειάζεται, ξέρετε -και το ξέρουμε όλοι- ότι για να κρατήσει κανείς το βάρος του από μια ηλικία και πέρα χρειάζεται πειθαρχία.

Δημοσιογράφος: Σωστά, σωστά.

Δημοσιογράφος: Και επειδή έπεσε αθλητική ερώτηση, ας κάνουμε και μια ερώτηση επειδή είμαστε, η εκπομπή είναι λίγο ανάλαφρη κλπ. Ερώτηση: αύριο πώς το βλέπετε το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός; Θα το δείτε καταρχήν ή δεν προλαβαίνετε;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελπίζω να το δω, ελπίζω να έχω τελειώσει την περιοδεία μου. Θα είμαι στα Γρεβενά αύριο, αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει. Οπότε και εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω.

Δημοσιογράφος: Είστε Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι; Είστε Ολυμπιακός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.

avgi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης