"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε όσα έχουν συμβεί τελευταία με τον Παύλο Πολάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Kυριάκος Μητσοτάκης με σκωπτικό ύφος σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες μέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όπως στρώνεις, κοιμάσαι».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως: «Εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε την συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι».

Συνέχισε λέγοντας: «Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον Πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος».

«Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει» κατέληξε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”Ἀνθρώπων ἕκαστος δύο πήρας φέρει, τὴν μὲν ἔμπροσθεν, τὴν δὲ ὄπισθεν, γέμει δὲ κακῶν ἑκατέρα΄ ἀλλ’ ἡ μὲν ἔμπροσθεν ἀλλοτρίων, ἡ δὲ ὄπισθεν τῶν αὐτοῦ τοῦ φέροντος. Καὶ διὰ τοῦτο οἱ ἄνθρωποι τὰ μὲν ἑαυτῶν κακὰ”
    Υ.Γ. Τελικά μόνο του Αδώνιδος ”κόβει” εκεί μέσα. Μπορούσε ο σπουδαγμένος στο Χάρβαρντ να πει ”δεν ασχολούμεθα με τον Πολάκη” και να μαζεύει ψήφους από ”απέναντι”. Ούτε οι χρυσοπληρωμένοι( από ημάς) Αμερικάνοι συμβουλάτορες το γνωρίζουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης