"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

«Κόκκινο» από Κουτσούμπα σε πρόταση Τσίπρα: «Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!»

lafarm

Σχετικά άρθρα

000000000000000000000000000000000000

«Επιδιώκει να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί» είπε ο γγ του ΚΚΕ λέγοντας «όχι» στην πρόταση Τσίπρα για ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόλυτη άρνηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας συνάντησε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει το ΚΚΕ ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, με σημερινή δήλωσή του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «επιδιώκει να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί».

«Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας» τονίζει ο κ. Κουτσούμπας και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνει: «Λίγη τσίπα δεν βλάφτει!».

Η συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κομμάτων ή έστω παροχής «ψήφου ανοχής» από το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ -σε περίπτωση που το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα πάρει την πρώτη θέση στις εκλογές αλλά δεν καταφέρει να πετύχει αυτοδυναμία- αναθερμάνθηκε μετά την συνέντευξη του κ. Τσίπρα στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς με ποια κόμματα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι το κόμμα του θα κινηθεί με βάση το πρόγραμμά του, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα προτιμούσε μια ψήφο ανοχής από το ΚΚΕ. «Αν χρειάζεται ανοχή ή ψήφο του ΚΚΕ προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του θα ήταν αδιανόητο το ΚΚΕ να αρνηθεί, αλλά αυτό θα το αποφασίσει εκείνο», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα Τρίτη, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, το ΚΚΕ απάντησε αρνητικά με κατηγορηματικότητα και με τον πλέον επίσημο τρόπο.

«Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας. Επιδιώκει να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί. Αυτό, λοιπόν, που είναι αδιανόητο είναι να ζητάει από το ΚΚΕ, στο όνομα μάλιστα της αριστεράς, να πάμε μαζί «να σώσουμε», όπως ο ίδιος είπε, την ΕΕ, το ευρώ, τους μονοπωλιακούς ομίλους, να ξεχάσει ο λαός, όσα όλοι αυτοί του πήραν, όλα όσα έχασε» υπογράμμισε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και κατέληξε: «Λίγη τσίπα δεν βλάφτει!».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά που είπε ο Τσίπρας δεν ήταν πρόταση προς το ΚΚΕ και την αριστερά αλλά βλασθημία. Oταν απο τις Ευρωεκλογές είπε “με όλη τη δύναμη της ψυχής μου λέω ότι ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ” τώρα έρχεται να μας το παίξει αριστερός και επαναστάστης; Ήταν ποτέ σε αυτή τη χώρα η αριστερά με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε;
    ΠΟΤΕ!!!!!! Αυτά τώρα τι ε/ιναι ; “Αριστερές εφερεύσεις” του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ; Κοροιδεύει και προσβάλει τον κόσμο που αισθάνεται και είναι αριστερός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης