"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι – Βασίλης Τσιάρτας: Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» λέει ο σοφός λαός και αυτή η παροιμία δεν θα μπορούσε να περιγράφει καλύτερα την κατάσταση που περιγράφουμε.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό πριν από λίγο, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια σχετικά με τις πολιτικές τοποθετήσεις του, θα κατέβει στις εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της Εθνικής Δημιουργίας τον διακεκριμένο διεθνή ποδοσφαιριστή και θαρραλέο πατριώτη, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί μας ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, υπερασπίζοντας το εθνικό συμφέρον, τις φιλελεύθερες ιδέες και την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην χώρα, με το ίδιο πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα που επέδειξε ως αθλητής, φέρνοντας την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης» αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ποδοσφαιριστή.

«Δεν μπορώ να παραμένω παρατηρητής, όταν διαλύεται και η Εθνική μας Ταυτότητα»

«Με την πολιτική δεν είχα ασχοληθεί όσα χρόνια ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Είχα όμως πάντα πολιτική άποψη και φρόντιζα να ενημερώνομαι σε βάθος. Όμως δεν μπορώ να παραμένω παρατηρητής, όταν η κοινωνία μας διαλύεται και η Εθνική μας Ταυτότητα υπονομεύεται από την επιβολή του μοντέλου των κατακερματισμένων σε γκέτο κοινωνιών, από την αύξηση και την ανοχή της εγκληματικότητας, από την σοβιετοποίηση της Οικονομίας που διώχνει τους πιο προικισμένους Έλληνες στο εξωτερικό» είπε από την πλευρά του Βασίλης Τσιάρτας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης